BIVŠI DEČKO MILICE PAVLOVIĆ UHVATIO DEVOJKU ZA ZADNJICU! Saveljić u vezi s manekenkom, a svi komentarišu da je ista pevačica
Foto: Printscreen

BIVŠI DEČKO MILICE PAVLOVIĆ UHVATIO DEVOJKU ZA ZADNJICU! Saveljić u vezi s manekenkom, a svi komentarišu da je ista pevačica

Stars -

Vaterpolista Nikolas Saveljić, sin fudbalera Niše Saveljića, bio je u kratkoj vezi sa pevačicom Milicom Pavlović, ali je i nje pre, a i nakon, imao buran ljubavni život.

Naime, Nikolas ima 26 godina i studira u Americi, te važi za velikog zavodnika, što mnogi komentarišu da je zavodnički gen nasledio od oca.

Nakon raskida sa Milicom Pavlović, započeo je vezu sa dizajnerkom Majom Mitrović, ali ni ta ljubav nije potrajala. Međutim, sada je sreću pronašao kraj manekenke Kajle Vitmir.

Nikolas Saveljić
foto: Printscreen

Oni zajedničke fotografije uveliko dele na svojim društvenim mrežama, a nakon vrelih slika sa bazena, sada je jedna objava privukla posebno pažnju. Nikolas je, naime, na jednoj slici uhvatio svoju novu izabranicu za zadnjicu dok su u elegantnim izdanjima.

Milica Pavlović o vezi sa Saveljićem

Milica je jednom prilikom otkrila detalje veze sa mladim vaterpolistom.

Nikolas Saveljić, Milica Pavlović
foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

- Mi nismo više u vezi, imali smo lepu ljubavnu priču. Trajalo je godinu i po dana. On živi u Americi, bavi se vaterpolom, završio je koledž. Viđali smo se u Crnoj Gori, svuda negde... Na kraju kad je došao u Beograd uhvatili su nas. Ne znam što sam toliko krila našu vezu - ispričala je Pavlovićeva u "Amidži šouu".

kurir.rs/blic/preneo I. L.

Bonus video:

00:57

Milica Pavlović izjava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track