"NISI OSVOJILA TITULU, ALI JESI NAROD"! Ovo je muž Anamarije Babičković kojoj je zbog JEDNOG POENA izmakla pobeda na Masteršefu
Foto: Printscreen

"NISI OSVOJILA TITULU, ALI JESI NAROD"! Ovo je muž Anamarije Babičković kojoj je zbog JEDNOG POENA izmakla pobeda na Masteršefu

Stars -

Anamariji Babičković izmakla je pobeda u "Masteršefu" za samo jedan poen, a titulu je odnela Tanja Simić, zbog čega je nastala prava drama, a na meti kritika završio je član žirija Branko Kisić.

Naime, Anamarija Babičković, ako je suditi prema njenim objava na Instagramu, udala se za svog izabranika Borisa prošle godine i kao mlada zablistala u beloj venčanici.

Anamarijin profil na Instagramu preplavile su tada slike sa venčanja, a sve je izgledalo kao iz bajke.

Da joj je suprug Boris velika podrška, dokazao je i sada, kada joj je nakon završetka takmičenja javno uputio sledeće reči:

Muž joj javno pružio podršku

"Draga moja Anči, pre svega ponosan sam na tebe! Ti si pobednik naš, uspela si i dostigla si sam vrh! Bilo je uspona i padova ali zato si hrabro koračala kroz sve izazove i zadatke! Svako tvoje jelo svako, tvoj slatkiš bio je urađen u stilu sa puno ljubavi i truda! Verovao sam u tebe i znao sam da ćeš uspeti! Iako nisi osvojila titulu ti si osvojila narod, a narod uvek vidi prave vrednosti a to su primetili kod tebe! Nije kraj, idemo još jače i čeka nas veliko putovanje, tek će se sada otvarati vrata i bićemo spremni na to! Volim te i ti si moj Mastershef - napisao je njen suprug.

Podsetimo, nakon što je dao ocenu 7 za desert takmičarke Anamarije Babičković, pobedu je odnela Tanja Simić, a Branko je počeo da dobije brojne negativne komentare i poruke. Anamarija se nakon Tanjine pobede prvi put oglasila, a desert koji je Tanju Simić odveo do pobede raspametio je žiri.

kurir.rs/blic/preneo I. L.

Bonus video:

01:57

ČUVENI KUVAR RAŠA IZ MAJKI I SNAJKI U IME KURIRA PODRŽAO NEDELJU DOJENJA! Obezbeđena donacija za GAK Narodni front

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track