DRAGANA MIRKOVIĆ I TONI SE RAZVODE, A OVAKO SU IZGLEDALI NA POČETKU LJUBAVI: Zbog Tonija prešla da živi u stan od 50 kvadrata
Foto: Nemanja Nikolić

ekskluzivno otkriĆe kurira

DRAGANA MIRKOVIĆ I TONI SE RAZVODE, A OVAKO SU IZGLEDALI NA POČETKU LJUBAVI: Zbog Tonija prešla da živi u stan od 50 kvadrata

Stars -

Kako je Kurir ekskluzivno otkrio pevačica Dragana Mirković razvodi se od Tonija Bijelića.

Par se venčao 2001. godine, a sada je došlo vreme da stave tačku na njihov brak i kroz život dalje nastave sami.

Dragana Mirković
foto: Dragan Milićevič

U trenutku upoznavanja, Dragana Mirković bila je najuspešnija pevačica na Balkanu, sa milionima prodatih albuma I rekordno posećenim regionalnim turnejama a Toni Bijelić ambiciozni poslovni čovek na početku karijere. No, ni finansijske, ni prostorne ni statusne razlike nisu predstavljale prepreku za muzičku zvezdu da napusti sve I sa njim otpočne novi život.

- Prekretnica u mom životu je bio odlazak iz moje zemlje, od moje porodice, prijatelja, fanova. Otišla sam sa jednim koferom i sa jedinom vrednošću koje sam u tom trenutku imala, a to je moje ime i prezime, i moje pesme. Počela sam život ispočetka, iz jedne divne kuće iz Beograda preselila sam se u stan od 50 kvadrata u Beču. Nije mi smetalo, jer ja znam šta je ljubav. Ne mogu vam reći da mi je bilo lako bez obzira što je Beč jako blizu i što sam dolazila često, ogromna je to promena. Znala sam i da plačem – otkrila je Dragana svojevremeno.

Dragana Mirković
foto: Printscreen

Pevačica je jednom prilikom čestitala godišnjicu braka Toniju, javno, na svom Instagram profilu.

Ona je podelila njihovu zajedničku fotku iz mladosti. Par je tada hranio goluba, bili su srećni i nasmejani, te su želeli da taj momenat zauvek sačuvaju.

Bonus video:

03:14

Dragana Mirković i Goga Sekulić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track