"SRCE MI SE SLAMA!" Pričalo se da su Bebi Dol i Slađane bile u lošim odnosima, a evo kako je pevačica reagovala na tužne vesti
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

oglasila se

"SRCE MI SE SLAMA!" Pričalo se da su Bebi Dol i Slađane bile u lošim odnosima, a evo kako je pevačica reagovala na tužne vesti

Stars -

Brojne kolege opraštaju se danas od umetnice Slađane Milošević, koja je preminula u 69. godini posle kraće bolesti - ovim povodom oglasila se i Bebi Dol, sa kojom je pevačica svojevremeno navodno bila u svađi.

One su se pre mnogo godina žestoko sukobile, a Bebi Dol se sada oglasila nakon Miloševićeve smrti.

Bebi Dol
foto: Printscreen/RTS

- Vest o Slađaninoj smrti me je veoma pogodila. Srce mi se slama. O Slađani mogu da kažem samo najbolje. Kod nje sam, osim velikog talenta za muziku, volela i to što je bila eksentrična. Imala je svoj prepoznatljiv stil i pečat koji je negovala decenijama. Po tome ju je brojna publika cenila i poštovala ne samo u Srbiji, nego i u zemljama bivše Jugoslavije. Ostaće upamćena kao jaka žena koja je postavljala trendove u muzici i mnogim ženskim izvođačima olakšala put u ovoj surovoj industriji - rekla je za Informer Bebi Dol.

Slađana Milošević
foto: YouTube/Aleksandra Sladjana Milosevic

Podsetimo, njih dve su se pre mnogo godina sukobile zbog komentara koje su upućivale jedna drugoj. Slađana je tvrdila i da ju je Bebi Dol, tokom snimanja jedne emisije, sve vreme provocirala, dok je jednom prilikom čak i prokomentarisala da će ona "za Bebi uvek ostati nedostižna".

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

08:36

STARS EP 273

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track