ISPLIVALE PRIVATNE PREPISKE PRIJATELJA ISIDORE BJELICE I GOLUBOVIĆKE: Izbio rat na mrežama, Jelena doživela osudu pa NESTALA
Foto: Dragana Udovičić, ATAImages, Nenad Kostić, Instagram/vojislavbajic

ISPLIVALE PRIVATNE PREPISKE PRIJATELJA ISIDORE BJELICE I GOLUBOVIĆKE: Izbio rat na mrežama, Jelena doživela osudu pa NESTALA

Stars -

Jelena Golubović u jednoj emisiji govorila je o poznanstvu sa pokojnom književnicom Isidorom Bjelicom i tvrdila da joj je ostala dužna novac.

Isidora Bjelica, Nebojša Pajkić, Jelena Golubović, Vojislav Bajić
foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić, Instagram/vojislavbajic

- Rekla je da nema novac da završi scenario iako je to sa Pajkićem trebala da uradi. Rekla je da zamrzava projekat na šta sam joj rekla da mi vrati novac kako bih ja uložila u svoje, ali ona nije pristala. Rekla sam joj da će joj se sve moje suze vratiti. Njene knjige nemaju težinu i ni jedno delo nije ekranizovano...Sveću joj nisam zapalila - govorila je Jelena u emisiji "Pretres" na Hype televiziji.

Vojislav Bajić
foto: Printskrin/Instagram

Nakon ove izjave za Kurir se oglasio Vojislav Bajić, PR, asistent i dugogodišnji prijatelj pokojne književnice, i otkrio nepoznate detalje o saradnji i odnosu Jelene i Isidore, a Golubovićeva je na njegovu izjavu takođe dala komentar.

- Ljudi treba da znaju ko je Jelena Golubović. Ona je jedno zlo i oduvek je želela da bude Isidora Bjelica. Celog života je želela da bude trendseter, počela je da nosi šešire... Jedina istina je da je Isidora nju odbila za saradnju jer nije dovoljno intelektualna i spremna za projekat. Zapravo je Jelena bila zaljubljena u Pajkića i pokušala je da im rasturi porodicu, ali nije uspela, te je njena frustracija još veća - rekao je Bajić na šta se Jelena odmah nadovezala:

Vojislav Bajić
foto: Printskrin/Instagram

- Pre svega da razjasnimo veoma važnu stvar. Nikada nisam bila zaljubljena u oženjenog muškarca. To se dobro zna, a i da se ne zna, otkrilo bi se kroz moje učeće u rijalitiju poslednjih deset godina.

Jelena Golubović, palata pravde
foto: Nenad Kostić

Nakon medijskog prepucavanja, Vojislav i Jelena su ušli u klinč i preko privatnih poruka na Instagramu koje je Bajić objavio javno i priznao da ga je na kraju dopisivanja blokirala i nestala.

- Jelena i dalje smrdiš na balegu, ženo shvati - napisao je Vojislav.

- Nismo je tužili za dug jer smo čuli da umire, ali sam mislila da će Pajkići vratiti - pisala je Jelena.

- Isidora nikada ne bi sarađivala sa tobom za sve pare ovoga sveta i to svi znaju. Kradeš joj identitet, lažeš, sve radiš kao ona... - nastavljao je Vojislav.

- Dužna mi je - nadovezivala se Golubovićeva.

1 / 5 Foto: Printskrin/Instagram

Nakon objavljenih prepiski pratioci Vojislava su se obrušili na nju, optužili je da je nepismena, bezborazna, bez osećaja što je on takođe objavio javno.

Bonus video:

05:00

Jelena Golubović stigla na suđenje i pala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track