"NEDELJNO ŠMRČEM 50 GRAMA, RASEJAN SAM NISAM ZNAO DA JE PIŠTOLJ U KUĆI" Ovako se estradni menadžer branio na saslušanju
Foto: Instagram/novak_radin

"NEDELJNO ŠMRČEM 50 GRAMA, RASEJAN SAM NISAM ZNAO DA JE PIŠTOLJ U KUĆI" Ovako se estradni menadžer branio na saslušanju

Stars -

Estradni menadžer Novak Radin uhapšen je pre tri dana u Beogradu zbog sumnje da preprodaje kokain, kao i jer je u kući u kojoj živi nelegalno držao pištolj i municiju različitog kalibra.

Kako Kurir nezvanično saznaje, Radin je na saslušanju tvrdio da je kokain za njegovu ličnu upotrebu, kao i da mu je potreban da bi, zbog posla kojim se bavi, morao da ostane budan.

Novak Radin
foto: Instagram/novak_radin

- Lakše mi je da kupim veću količinu odjednom, a ne na sitno. Inače, nedeljno šmrčem 50 grama u proseku - navodno je izjavio Radin. On je, kako nam kaže izvor, objasnio i odakle mu novac koji je policija pronašla kod njega.

- Tvrdi da je te pare dobio kao avans za angažman od jedne pevačice. Tvrdio je i da je pištolj nasledio od oca, ali pošto je rasejan, zaboravio je da mu je on u stanu - kaže izvor Kurira.

Podsetimo, Novak Radin je poznati menadžer koji sarađuje sa Dadom Polumentom, Andreanom Čekić, Vukom Mobom... Međutim, njegovi profili na društvenim mrežama preplavljeni su slikama sa gotovo svim pevačima sa estrade. Ivana Bum Nikolić, Đani, Lepa Brena, Darko Lazić i razne učesnice rijalitija srećno i nasmejano poziraju pored menadžera, a ono što nam je privuklo pažnju jesu njegovi opisi ispod fotografija sa javnim ličnostima, pa je tako na slici sa Ivanom Aleksić, bivšom ženom Nenada Aleksića Ša, napisao "Kumara moja". Ivanu smo pozvali za komentar, a ona nam je, preplašenim glasom, kratko odgovorila:

Novak Radin
foto: Printskrin/Instagram

- Ovo sad prvi put čujem, moram da se čujem sa njegovim bližnjima da bih znala, zasad ne želim ništa da komentarišem, ni da li smo bili kumovi ni da li nismo - rekla je bivša reperova žena. Nakon toga pozvali smo i Vuka Moba, koji nam je samo poručio da nema komentar. Andreana Čekić je preko svoje PR službe poručila da se ovim povodom neće javljati, dok je Dado Polumenta za domaće medije izjavio da je zatečen i da nije upućen u priču. Probali smo da stupimo u kontakt i sa ostalim estradnjacima koji su na slikama s Novakom, međutim, svakom od njih je telefon bio isključen.

Kurir.rs

Bonus video:

01:42:02

DIVAN SHOW S02E25

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track