NEPOZNATI DETALJI O UHAPŠENOM ESTRADNOM MENADŽERU: Sarađivao sa starletom, udovac i zet Voljenke Ilić, a on mu krstio dete!
Foto: Instagram/novak_radin

otkrivamo

NEPOZNATI DETALJI O UHAPŠENOM ESTRADNOM MENADŽERU: Sarađivao sa starletom, udovac i zet Voljenke Ilić, a on mu krstio dete!

Stars -

Novak Radin, estradni menadžer koji je uhapšen pre četiri dana zbog sumnje da preprodaje kokain, bio je prvi menadžer Mace Diskrecije, saznaje Kurir.

Radin, kom je policija u kući pronašla i nelegalni pištolj, kao i skoro pola miliona dinara i 1.620 evra, pre nekoliko godina se udružio sa učesnicom rijaliti programa koja je pokušala da bude pevačica, a javno se deklarisala kao prostitutka, ali ta saradnja nije predugo trajala.

Novak Radin
foto: Instagram/novak_radin

Kako smo dalje saznali, on je udovac. Žena Valentina, koju su svi zvali Tina, preminula je prošle godine, a bio je zet tragično nastradale učesnice "Parova" Voljenke Ilić, koja je pronađena mrtva u bazenu svoje kuće u Kabareu, u Dominikanskoj Republici.

Radinu je supruga preminula četiri meseca nakon što joj je sestra stradala. I nju je estrada dobro poznavala jer je držala butik ženske odeće u kom su kupovale mnoge pevačice.

Novak Radin
foto: Printskrin/Instagram

- Radin je bio i prvi menadžer Nenadu Aleksiću Ša. Okumili su se, ali nisam siguran ko je koga venčao. Zato je on na svim fotografijama sa Ivanom Aleksić nju oslovljavao sa kumara. Još jedan estradnjak mu je kum, pevač Samo Bob mu je krsto dete i slike s krštenja postoje na društvenim mrežama - kaže naš izvor, koji poznaje uhapšenog Radina.

Podsetimo, Radin, koji je sarađuje sa Andreanom Čekić, Dadom Polumentom, Vukom Mobom i drugima, na saslušanju se branio da je 43,17 grama kokaina, koji mu je pronađen u frižideru u stanu u kom je neprijavljeno boravio, bilo za ličnu upotrebu. Obrazložio je da mu je potreban da bi, zbog posla kojim se bavi, mogao da ostane budan. Za pištolj je rekao da ga je nasledio od oca i da je toliko rasejan da nije registrovao da mu je u stanu, dok je za novac tvrdio da je u pitanju avans koji je dobio za nastup jedne pevačice. - Lakše mi je da kupim veću količinu odjednom, a ne na sitno. Inače, nedeljno šmrčem 50 grama u proseku - navodno je izjavio Radin na saslušanju.

Kurir.rs

Bonus video:

02:34

Sandra Afrika daje bakšiš Vesni Zmijanac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track