"SMATRAM DA SAM DOVOLJNO REKLA ZA SVE OVE GODINE..." Veliki intervju Indire Radić: Pevačica progovorila o privatnosti, kolegama...
Foto: ATA Images

prekinula ćutanje

"SMATRAM DA SAM DOVOLJNO REKLA ZA SVE OVE GODINE..." Veliki intervju Indire Radić: Pevačica progovorila o privatnosti, kolegama...

Stars -

Indira Radić nakon enormne popularnosti koju je stekla velikim hitovima, odlučila je da se povuče iz medija i napravi balans između privatnog i poslovnog života.

Indira Radić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

I pored toga radi punom parom. Za vikend je pevala na svečanom otvaranju turnira povodom 4. aprila - Dana studenata, gde smo sa njom porazgovarali o aktuelnim temama. Na samom početku otkrila nam je da radi na fizičkom izgledu i da želi da smrša.

- Dosta sam se promenila fizički. Radim na liniji. Želim da skinem još pet kilograma i onda ću biti savršena. Makar za sebe. Volim da plivam i da brzo hodam. Ne preferiram trčanje. Idem u saunu, a obožavam i prirodu.

Svoj privatni život ste godinama čuvali od medija.

- Smatram da sam dovoljno rekla za sve ove godine, toliko sam bila na sceni i poželela sam da sve što imam da kažem, kažem na društvenim mrežama. Toga ne manjka. Jako je lako sačuvati intimu, sve je do ličnosti. Svi čuvamo stvari za sebe i to je samo obostrano razumevanje.

Pripremate li novi album?

- Da. Radim na novim pesmama, ali ne po svaku cenu. Ja imam jako bogatu karijeru, dosta pesama koje se slušaju i koje su toliko godina prisutne u svim generacijama. Ne želim da bacim senku na te pesme na bilo koji način i da uradim nešto što nije, makar približno, tom kvalitetu.

Da li je u planu veliki beogradski koncert?

- Naravno, biće puno koncerata. Želim ljudima da pružim ono što žele da čuju od mene. Koji god prostor da bude, najvažnije je da to bude jedno dobro druženje i da otpevam sve one pesme koje sam tokom karijere otpevala.

Indira Radić
foto: PR

Estradna tema broj jedan je razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića. Kako gledate na to?

- Iznenađena sam, tek sam došla iz Australije. Još sam u džet-legu, bilo mi je prelepo. Mnogo mi je žao zbog njih. Smatrala sam da su Dragana i Toni jedan skladan par. Toliko su dugo bili zajedno, imaju dvoje velike dece. Oni najbolje znaju šta je razlog. Ja samo želim da budu jaki i istrajni. Uvek sam za to da ljudi sednu i razgovaraju i da nađu neki balans. Da se pruži ruka i oprosti. Onaj ko može da oprosti, to je velika čovekova vrlina.

Jel bilo prilike da se čujete s Draganom?

- Nisam se čula. Ja joj želim da budem jaka. Ona je velika zvezda, dobar čovek i sve najbolje joj želim od srca. Uz nju sam.

I sami ste se suočili s razvodom.

- Svaki raskid boli. Čovek ne zna, dok se s tim ne suoči. To je bolno i stresno. Ne volim da pričam na tu temu, da evociram uspomene. Zato najbolje razumem Draganu.

Indira Radić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs

Bonus video:

05:48

Indira Radić izjava uoči koncerta za studente

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track