HARIS DŽINOVIĆ O PERIODU NAKON RAZVODA: Ja sam stvarno izleteo iz ovoga kao da sam odigrao dobru utakmicu (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

ekskluzivni razgovor harisa džinovića za kurir

HARIS DŽINOVIĆ O PERIODU NAKON RAZVODA: Ja sam stvarno izleteo iz ovoga kao da sam odigrao dobru utakmicu (VIDEO)

Stars -

Nakon razvoda od bivše supruge Meline koji je privukao pažnju velikog dela javnosti pevač Haris Džinović kaže da se oseća veoma dobro.

Na pitanje da li je imao neke trenutke slabosti pevač je odgovorio:

- Pa nemam trenutke slabosti. Kažem, imao sam, jer emocija je ta koja napravi jedan urnebes u organizmu. To je jedan hemijski proces koji se dešava, koji je nezaustavljiv. Vrlo teško. Vrlo teško ga je kontrolisati mentalnim sklopom ili glavom, mozgom - rekao je pevač i dodao:

00:54

HARIS DŽINOVIĆ O PERIODU NAKON RAZVODA: Ja sam stvarno izleteo iz ovoga kao da sam odigrao dobru utakmicu

- Malo je teško srce smiriti šta ja znam. Ja sam imao ludu sreću da to mogu uraditi. Ljudi nakon ovakve stvari padaju u strašne depresije i uvlače se sami u sebe i u neka negativna, patetična stanja i tako dalje. Ja sam stvarno izleteo iz ovoga kao da sam odigrao dobru utakmicu. Mislim da je glava sačuvala sve to.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:11

Haris Džinović potpisuje ploču fanu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track