"JA SE NE ZOVEM TAMARNIN BRAT NEGO MIODRAG!" Miša Dragičević otkrio da li mu smeta što ga često povezuju sa sestrom (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

stars

"JA SE NE ZOVEM TAMARNIN BRAT NEGO MIODRAG!" Miša Dragičević otkrio da li mu smeta što ga često povezuju sa sestrom (VIDEO)

Stars -

Popularni mladi glumac Miodrag Miša Dragičević govorio je u emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića da li mu smeta što ga često oslovljavaju kao brat svoje sestre:

- Nije mi to smetalo, ali ni u početku karijere ne bi trebalo da te vezuju sa sestrom glumicom. Ja sam snimio seriju Čizmaši Dragoslava Mihajlovića i od 76 snimajućih dana ja sam imao 75. Nisam se skidao sa RTS-a. Svaki krupni kadar je bio moj. Onda je i posle toga neko Tamarin brat, a nije Miša Dragičević, glumac, ali nema veze meni to nikada nije smetalo i zašto bi. Da, jeste, to mi je sestra, glumica je, učim od nje zanat, nešto mi je objašnjavala i spremala me za Fakultet dramskih umetnosti.

00:52

JA SE NE ZOVEM TAMARNIN BRAT NEGO MIODRAG! Miša Dragičević otkrio da li mu smeta što ga često povezuju sa sestrom

Ipak, iako mu mnogo ne smeta, to što ga neretko oslovljavaju kao brata svoje sestre pomalo mu je čudno:

- Jeste mi bilo čudno to moram da kažem kad su me oslovljavali sa Tamarin brat. Pre imena ti neko kaže Tamarin brat. Ne zovem se ja Tamarin brat, Tamarin brat Dragičević. Zovem se Miša Dragičević.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track