OVO JE STARIJI VOJAŽEV BRAT! Devojke odlepile za njegovim mišićima, nastao haos na društvenim mrežama (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

OVO JE STARIJI VOJAŽEV BRAT! Devojke odlepile za njegovim mišićima, nastao haos na društvenim mrežama (FOTO)

Stars -

Reper Mihailo Veruović, poznatiji kao Vojaž, veoma je aktivan na društvenim mrežama, a jedan stori privukao je posebnu pažnju javnosti i njegovih fanova.

Naime, Mihailo je objavio fotografiju sa svojim rođenim bratom. Vasilije je godinu dana stariji od repera, a Vojaž nije mnogo govorio o njemu u javnosti. Njih dvojica su pozirali u liftu, a ono što su svi primetili jeste da obojica dosta pažnje posvećuju treninzima.

Vojaž
foto: Pritnscreen/Instagram

Podsetimo, Vojaž je jednom prilikom otvorio dušu o svojoj porodici, teškom odrastanju i životu u Francuskoj, gde se s roditeljima sklonio nakon atentana na Zorana Đinđića, čiji je telohranitelj bio njegov otac Milan Veurović, koji je u tom incidentu ranjen.

"Nakon Zoranovog ubistva mafija je pretila mojim roditeljima, čak su i mom bratu i meni životi bili ugroženi. Majka i otac su se plašili za našu bezbednost i zbog toga su odlučili da se odselimo iz Srbije. Otišli smo u Strazbur u Francusku. Imao sam godinu i po dana, a brat nepune tri. Roditeljima je bilo mnogo teško. Trpeli su veliki pritisak i dugo su živeli u paranoji šta će i kako dalje. Postoji tu mnogo stvari koje ja još uvek ne znam, zbog toga ne mogu u potpunosti da se otvorim na ovu temu, ali znam da nije bilo nimalo bezazleno", počeo je Vojaž svoju životnu priču i dodao da roditelji ni u jednom trenutku nisu dozvolili da to utiče na njegovog brata i njega.

Vojaž
foto: Pritnscreen/Instagram

"Bili su svesni da jedino njih imamo na ovom svetu. Zbog cele situacije brat i ja sve do polaska u osnovnu školu nismo mogli da imamo mnogo drugara i da se socijalizujemo, već smo uglavnom bili okrenuti porodici. Zato su se roditelji potrudili da nam pruže sigurnost kod kuće, jer da smo izgubili poverenje u njih, izgubili bismo sve", rekao je Vojaž i otkrio da su se njegovi roditelji u početku u Francuskoj teško snalazili, ali da su se brzo prilagodili novoj sredini i uslovima života.

Bonus video:

03:51

Breskvicu nije iznenadilo sto je Vojaž nije podržao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja