OGLASILA SE SANDRA REŠIĆ NAKON VESTI DA JE UMALO NAPASTVOVANA: Istina je, nisam znala šta me je snašlo, pao je na pod...
Foto: Nemanja Nikolić

POMENULA I POLICIJU

OGLASILA SE SANDRA REŠIĆ NAKON VESTI DA JE UMALO NAPASTVOVANA: Istina je, nisam znala šta me je snašlo, pao je na pod...

Stars -

Sve je pogodila vest koja se pojavila u javnosti o tome da je nepoznati muškarac pokušao da napastvuje Sandru Rešić posle jednog njenog nastupa.

- Sandra je profesionalno odradila nastup, a na kraju je dobila brojne poklone i poruke od svojih fanova, čemu se baš obradovala. Sandra je na kraju i pozirala sa fanovima, ali došlo je do pokušaja napastvovanja u jednom momentu. Nju je bukvalno muškarac spopao nakon što je ispoštovala slikanje. Počeo je da je dodiruje po zadnjici i privlači ka sebi, da joj izjavljuje ljubav, što je Sandru potpuno šokiralo, ali i razbesnelo. Ona je u jednom momentu počela da ga odguruje od sebe, pa je reagovalo i obezbeđenje kluba. Nastao je opšti haos u tom momentu, ali je Sandra ipak rešila da slučaj ne prijavi policiji - rekao je izvor za jedan portal, a sada se oglasila i sama pevačica.

Sandra Rešić
foto: Printscreen/Pink

- Šta da kažem... Istina je da je došlo do pokušaja napastvovanja na mom nastupu pre nekoliko nedelja. Mislila sam da neće doći do medija... Ja sa svojim fanovima imam jako iskren i lep odnos, pa me je ovo baš potreslo. Nisam očekivala da može doći do takvog incidenta. Nisam znala u momentu šta me je snašlo. I mene je moja reakcija iznenadila. Dobila sam neku neverovatnu snagu, odgurnula ga, dečko je pao na pod... Obezbeđenje ga je odvelo. Nisam ništa prijavljivala policiji i nadam se da do sličnih situacija više neće dolaziti - bila je iskrena Sandra.

Kurir / Pink / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

02:34

Sandra Afrika daje bakšiš Vesni Zmijanac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track