"NJEN MUŽ MI JE PRETIO" Jovana Jeremić zbog poznate pevačice prošla kroz pakao, a razlog je šokantan
Foto: Printscreen

"NJEN MUŽ MI JE PRETIO" Jovana Jeremić zbog poznate pevačice prošla kroz pakao, a razlog je šokantan

Stars -

Jovana Jeremić poznata je kao neko ko bez zadrške priča o svim temama, a jednom prilikom jevoditeljka otkrila da je doživela pretnje.

Naime, tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" Jovani je voditelj tražio da navede najsujetniju osobu koju je ugostila, a njen odgovor je mnoge iznenadio.

- Glumci su dosta sujetni, imaš ljude koji neće da gostuju, to je najveći problem. Svi su sujetni dosta, ali ne mogu tačno ime i prezime da kažem. Jedna pevačica koja je umislila da je zvezda, i njen muž mi je pretio jer je ona bila samo 3 minuta u mom jutarnjem programu, a Miki Mećava 15 - otkrila je Jovana tada.

Miki Mećava
foto: Kurir televizija

Podsetimo, pevačica Olja Karleuša koja je priznala da je prisluškivala telefonski razgovor Jeremićeve i njenog dečka Dragana.

- Malopre u šminkernici sam čula deo njihovog razgovora. Jovana je pričala onako tiho, da se ne čuje, ali sam se ja potrudila da čujem. Bukvalno su tako govorili jedno drugom, tepali su jedno drugom, slatkim rečima i tonom i tu se njihova prava ljubav stvarno videla - rekla je pevačica.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

00:45

Ana Nikolić i Jovana Jeremić zajedno u provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track