SVE JE BILO MIRNO, ONDA SE POJAVILA MELINA I NASTAO JE HAOS! Komšija za Kurir o drami kod Džinovića: Izletela je BESNA kao furija
Foto: Kurir, Damir Dervišagić, Petar Aleksić

kurir na senjaku

SVE JE BILO MIRNO, ONDA SE POJAVILA MELINA I NASTAO JE HAOS! Komšija za Kurir o drami kod Džinovića: Izletela je BESNA kao furija

Stars -

Jutro nakon porodične drame u domu Džinovića, kada je Harisova bivša supruga Melina upala u kuću, nakon čega ju je pevač prijavio policiji bilo je mirno.

Haris Džinović, Melina Džinović
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Nikola Anđić

Naša ekipa je otišla na lice mesta i ispred kuće smo zatekli jedan od automobila u Harisovom vlasništvu, a u samom dvorištu porodičnog psa. Pevač se, dok smo mi bili ispred kuće, nije pojavljivao, a roletne su bile spuštene.

Kako saznajemo od komšije koji nije želeo da se fotografiše, Melina je u kuću nenajavljeno došla oko 21 sat.

Haris Džinović, Melina Džinović
foto: Kurir

- Sve je bilo mirno i obično kao i svako drugo veče, dok se odjednom nije pojavila Melina. Nervozno je zvonila na interfon i sve vreme je pričala s nekim telefonom. Posle nekoliko minuta, neko joj je otvorio i ona je ušla u dvorište. Gledao sam celu scenu s prozora, bilo je baš neprijatno. Nekih pola sata kasnije, došla je patrola, zadržali su se neko vreme u kući. Melina je nakon toga kao furija izletela, bila je besna i opet je s nekim pričala telefonom. Posle toga su otišli i policajci. Nadam se da se ovakve situacije neće ponoviti - rekao nam je komšija koji za Harisa ima samo reči hvale:

- Haris je dobar čovek i komšija. Nije ovo zaslužio od Meline. Ona je kao kraljica uživala pored njega, ne znam šta joj bi da se sve ovo ovako završi - kazao je komšija sa Senjaka.

Podsetimo, pevač je za Kurir potvrdio da je pozvao policiju pošto njegova bivša supruga nije želela da napusti vilu na Senjaku. On je rekao da nije bio u kući kada je Melina došla.

Haris Džinović
foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

- Ona je izgubila državinu jer je napustila porodicu i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Ja nemam putera na glavi, ona je ta koja ga ima i zna se šta i s kim radi. Večeras je došla u kuću, skuvala kafu i sela i očigledno nije imala nameru da izađe. Kada sam došao, bila je drčna i počela je da me provocira, na šta sam joj rekao da mora da napusti kuću, a da može da uzme stvari i izađe napolje, ali ona nije htela. Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla: "Svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi", na šta sam joj ja rekao: "Ako sud kaže da je tvoja" - kaže Haris.

Kada je patrola došla na lice mesta, oboje su izjavili da nije bilo incidenata među njima, nakon čega su dali izjave o onome što se dogodilo.

- Moje ponašanje prema njoj ni u jednom trenutku nije prešlo granice pristojnosti, tako da ni ona sama nije imala na šta da se požali patroli koja je stigla na lice mesta. Takođe, iako imam dozvolu za pištolj, ja ga policiji predao preventivno, pa je oružje privremeno oduzeto i policajci su mi rekli da će biti vraćeno jer je sve bilo u redu. I oni su mi odali priznanje na smirenosti i dostojanstvenom ponašanju u ovoj situaciju - rekao je Haris za Kurir.

Haris Džinović, Melina Džinović
foto: Nikola Anđić, Vladimir Šporčić

Kurir.rs

Bonus video:

00:51

HARIS DŽINOVIĆ O RAZVODU: Ja ne bih to radio iz prostog razloga što je porodica svetinja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track