ANA NIKOLIĆ OTIŠLA NA TAJNU LOKACIJU, A ONDA PROCURILI PRIVATNI SNIMCI! Pevačica bez trunke šminke gleda u kameru i radi OVO
Foto: Damir Dervišagić

ODMOR?

ANA NIKOLIĆ OTIŠLA NA TAJNU LOKACIJU, A ONDA PROCURILI PRIVATNI SNIMCI! Pevačica bez trunke šminke gleda u kameru i radi OVO

Stars -

Pevačica Ana Nikolić odlučila je da provede kvalitetno vreme sa svojom mezimicom na zasluženom odmoru.

Ana Nikolić
foto: Printscreen/Instagram

Bez obzira na svoj užurbani raspored, Ana je pronašla vreme da se posveti svojoj ćerki i uživa u trenucima provedenim zajedno.

Na tajnoj destinaciji, Ana i njena ćerkica su se prepustile čarima sunca, bazena i sve je to Ana zabeležila.

Ana Nikolić
foto: Printscreen/Instagram

Fotografije na društvenim mrežama svedoče o njihovoj neizmernoj radosti i bliskosti dok istražuju nove avanture i stvaraju nezaboravne uspomene.

Pevačica nije marila što se na fotografiji vide njene grudi koje su bez brusa, a u pozadini je išla pesma njene koleginice Emine Jahović. Bez trunke šminke, opet je dokazala koliko joj je sve to nebitno kako izgleda jer je i tagovala istu koleginicu, definitivno Anina ćerkica već pokazuje koliko je talentovana za muziku i ima svoje favorite na estradi.

Ana Nikolić
foto: Printscreen

Podsetimo se Ana Nikolić i njen bivši suprug reper Stefan Đurić Rasta već godinama su u turbulentnom odnosu.

Ana je odlučila da se javno oglasi povodom odnosa sa bivšim mužem i otkrila da je rešila da presavije tabak, a kao po običaju, pale su i teške reči, te je pevačica poručila "Vidimo se na sudu!".

Nikolićeva je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila delić njihove svađe koja je počela iz zasad nepoznatih razloga, u kojoj joj je Đurić zapretio Centrom za socijalni rad.

Kurir.rs/M.G.

Bonus video:

02:05

ESTRADA JE BARA PUNA SUJETNIH KROKODILA Pevačica bez dlake na jeziku: Nekada nemaju meru niti granicu! OVO JE NAJVIŠE POGAĐA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja