SVI STE VIDELI VILU MILOŠA BOJANIĆA OD 2 MILIONA €! A evo kako izgleda luksuzan apartman gde borave on i Branka, jedan detalj HIT
Foto: Printscreen/Grandonline

SVI STE VIDELI VILU MILOŠA BOJANIĆA OD 2 MILIONA €! A evo kako izgleda luksuzan apartman gde borave on i Branka, jedan detalj HIT

Stars -

Vila Miloša Bojanića u Baošićima važi za jednu od najlepših nekretnina na obali Bokokotorskog zaliva. Pevač je mnogo puta ugostio, sem kolege, i novinare, a sad je pevač otvorio i vrata apartmana koji je uredio za suprugu Branku sebe, a koji zauzima skoro celo prizemlje.

Vila mami uzdahe prolaznika modernim dizajnom koji krase kamen i staklo, a kako je pevač izjavio za naš portal, do sad je u renoviranje uložio više od 150.000 evra.

Miloš Bojanić
foto: Pritnscreen/Grandonline

Pevač i njegova lepša polovima već sa prvim toplim danima odlaze u njihovu oazu mira na obali mora gde provode sunčane mesece zbog čega se potrudio da svaki detalj dovede do savršenstva. Iza limene ograde koja krije apartman od zaniželjnih pogleda prolaznika nalazi se prostrana terasa iz koje se ulazi direktno u dnevnu sobu okupanu svetlošću koja prodire kroz staklena vrata.

Pored modernog nameštaja, nezaobilazan detalj koji se nalazi preko celog zida jeste fototapet prizora sa Floride koji je pevač sam zabeležio svojim telefonom.

Miloš Bojanić
foto: Pritnscreen/Grandonline

- Nalazimo se na Floridi na jednoj lepoj terasi. Čekam da mi konobar donese kafu - našalio se Miloš pred načim kamerama, a zatim je otkrio da je Florida lepša od Baošića.

- Ona jeste lepša, ali nije draža. To je ogromna razlika. U Baošićima sam proveo preko trideset godina, sa ovim ljudima sam se uklopio kao da sam u svom rodnom selu i ostavili su veliki pečat u mom srcu i duši - tvrdi pevač.

Miloš je odlično iskoristio prostor, pa je po uzoru na svetske arhitekte u nastavku dnevne sobe napravio prostranu kuhinju u kome mu supruga sprema omiljene specijalitete.

Miloš Bojanić
foto: Pritnscreen/Grandonline

- Ovo je Brankin teren, ona je izvrsna domaćica, ja sam tu da primognem kad imamo goste, da kao domaćin poslužim - rekao je Miloš kroz osmeh.

Mermerni šank i barske stolice savršeno su odvojile prostoriju u kojoj par provodi zajedničko vreme.

Poznato je da je Miloš veliki domaćin, ali i vredan radnik koji pored njegove oaze mira, poseduje i nekoliko apartmana za izdavanje koje je takođe uredio po najvišim standardima.

- Potrudio sam se da baš bude kao da je nova. Sve sam uradio što se moglo uraditi i sad dobijam jako puno koplimenata, čak drugi govore da je najlepša kuća u opštini Herceg Novi - rekao je Bojanić za Grand i dodao da se trudio da svoju vilu dovede do savršenstva kako bi je prilagodio i luksuznim standardima turista.

Miloš Bojanić
foto: Pritnscreen/Grandonline

- Uradio sam najbolje što može i mislim da na ovom području nema luksuznije. Trudio sam se, sve je novo, sve je lepo i funkcionalno, apartmani su dvokrevetni, trokrevetni, četvorokrevetni i šestokrevetni - istakao je pevač.

Kako se u medijima nagađalo da je čak pola miliona evra uložio u renoviranje, pevač je konačno otkrio koliko je zaista potrošio.

- Ne moram da smanjujem, niti preuveličavam, jer sam ceo život sam bio iskren i nemam razloga da ne budem ni sada. Mi smo stvarno uložili 150.000 evra u sve. Urađeno je sve iznova, jedino je ostala konstrukcija zidova. Imao sam sreću da sam to radio pre ove ukrajinske krize i ludila od cena, tako da sam uštedeo sigurno 40 posto. Kupio sam ceo šleper pločica, celu stolariju, jedino su sitnice i sporedni materijali kupljeni naknadno - priznao je pevač.

Miloš Bojanić
foto: Pritnscreen/Grandonline

Mnogi su ga prozivali da je škrtica jer kuću sam renovira, a sad je stao na put ovim glasinama i otkrio zašto je sam zasukao rukave.

Miloš Bojanić
foto: Pritnscreen/Grandonline

-Svi znaju da nemam vreću para i da sam sve što sam zaradio uložio u nekretnine i kružio sam sa tim. Dao sam im jednostavan odgovor, ja ću da odrešim kesu, samo mi dovedite majstore koji znaju sve i keramiku i zidanje i sve ostalo, i ja ću ih plaćati u dolarima, evrima, u zlatu, u čemu god hoće. Onda su malo splasnuli i rekli da nema takvih majstora. Sa jednim fizičkim radnikom sam sve ovo uradio, jedino sam angažovao ekipu za kupatila i podove. I to sam mogao da uradim, ali bi trajalo – objasnio je Bojanić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track