NEPOZNATI DETALJI IZ PORODICE ŽELJKA JOKSIMOVIĆA! Majka pevača sa prvom ženom sina i NA RUČKU: Bivšu snaju diže u nebesa (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

porodična idila

NEPOZNATI DETALJI IZ PORODICE ŽELJKA JOKSIMOVIĆA! Majka pevača sa prvom ženom sina i NA RUČKU: Bivšu snaju diže u nebesa (FOTO)

Stars -

Majka pevača Željka Joksimovića u odličnim je odnosima sa sa bivšom snajom Vesnom.

Tako su njih dve zajedno prošle godine slavile 28. rođendan Željkove najstarije ćerke Mine, koju ima upravo iz braka sa Vesnom.

Vesna Joksimović
foto: Pritscreen Instagram

- Srećan rođendan mojoj mezimici - pisalo je u opisu porodične fotografije, a nikome nije promaklo to da za stolom nije bilo ni Željka, ni njegove sadašnje supruge Jovane.

Ipak, iako Jovana i Željko nisu bili na intimnom ručnu, oni su svi porodično u odličnim odnosima, a tome u prilog govori i Vesnina nedavna objava u okviru koje je podelila fotki ćerke i bivšeg muža.

Vesna Joksimović, Željko Joksimović
foto: Damir Dervišagić, Instagram

Majka Željka Joksimovića, koja se takođe zove Vesna, pričala je ranije o tome da se odlično slaže sa bivšom snajom.

- Ona često sa njihovom ćerkom Minom dolazi kod nas u vikendicu u Valjevu. Uvek smo se dobro slagale i ostale smo u odličnim odnosima. Znam je još iz srednje škole, pa mi je kao ćerka - rekla je Joksimovićeva majka svojevremeno.

Željkovi roditelji su redovni gosti na svim svečanostima koje pevač i voditeljka prave, a Jovana ih uvek srdačno dočeka, te deluje da je ipak između njih sve kako treba.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:11

Brena pohvalila noge Jovane Joksimović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja