"NISMO DOBILI ODOBRENJE GRADA ZA ALEJU" Tinska o sahrani Slađane Milošević: Bezveze je, ona je umetnica koja je doprinela regionu
Foto: Dado Đilas, Nenad Kostić

"NISMO DOBILI ODOBRENJE GRADA ZA ALEJU" Tinska o sahrani Slađane Milošević: Bezveze je, ona je umetnica koja je doprinela regionu

Stars -

Kad smo pre dva dana objavili da se telo Slađane Milošević i dalje nalazi u kapeli, i to deset dana od smrti, i da se ne zna gde će biti sahranjena, odmah se sve brzo promenilo.

Slađana Milošević
foto: Damir Dervišagić

Tada smo zvali PR službu Aleksandra Šapića, predsednika privremenog organa grada Beograda, a oni su nam rekli da nemaju informacije da je kod njih stigao zahtev da se Slađana sahrani u Aleji zaslužnih građana.

Dakle, sutradan je saopšteno da će Miloševićeva počivati na Lešću, pored svog oca.

U razgovoru za Kurir Jelena Tinska ponovila je ono što je prvobitno izjavila - da je ona lično podnela zahtev za Aleju.

Jelena Tinska, kuća u kojoj se desio incident, kuća, incident
foto: Nenad Kostić

- Jeste njena želja bila da bude sahranjena bez pompe i pored svog tate, ali svakako je bio red da se takva ličnost sahrani u Aleji. Ja sam ta koja je poslala zahtev Aleksandru Šapiću, međutim, on mi nije odgovorio, tako da dozvolu nismo dobili, a ona mora negde da počiva. Bez veze je što ovakva umetnica i ponos regiona ne može da bude gde i svi ljudi koji su doprineli ovoj državi. Zamislite da se Josipa Lisac sahrani eto tako negde... To bi bila sramota - rekla je prijateljica pokojne umetnice za Kurir.

Aleksandra Slađana Milošević, koja je preminula 26. marta, biće sahranjena u ponedeljak, 8. aprila, u 15 časova na groblju Lešće u Beogradu.

Bonus video:

01:25:56

SCENIRANJE 18.06.2023. LJILJANA STJEPANOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track