OVA CRNKA ZAVELA JE POZNATOG REPERA! Bio je na ivici zakona, pa se izvukao iz kriminala! Karijeru je prepustio njoj
Foto: Printscreen

NJEGOVA PODRŠKA

OVA CRNKA ZAVELA JE POZNATOG REPERA! Bio je na ivici zakona, pa se izvukao iz kriminala! Karijeru je prepustio njoj

Stars -

Reper iz Sarajeva Adnan Nikšić poznat kao Sajfer u poslednje vreme punom parom radi na karijeri, a njegova žena mu je menadžer.

sajfer
foto: Printscreen

Živeo je na ivici zakona, ali je kriminal za njega sada prošlost, posvećen je muzičkoj karijeri koja mu odlično ide, ima nastupe koji su rasprodati i želi još više da postigne na sceni.

Njegova supruga je aktivna na društvenim mrežama i ima svoj biznis pored toga što je svom mužu menadžerka. Ona je lepa crnka, koja je atraktivna i puna samopouzdanja.

sajfer
foto: Printscreen

Podsetimo se, reper je uhapšen pre sedam godina u Istočnom Sarajevu, a odležao je dve godine u zatvoru. On je javno i pričao o tome:

- Bio sam malo u zatvoru, što kaže kolega, nisam slušao. Za ličnu upotrebu, a njima se učinilo puno. Meni je tada bila taman... Kažu pun gepek, nema veze. Sad sam u komercijalnom svetu i uživam i osećam se top. Takav je bio splet okolnosti. Uvek sam bio na ivici zakona, nije mi to ni prvi put, više puta sam bio privođen. Sloboda je neprocenjiva. Sada samo repujem o ljubavi, ženama i lepom životu.

Bonus video:

03:00

REPER CUNAMI EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Počelo je usred nastupa, SRUŠENA JE CELA BINA! Potom šokirao: Evo šta se desilo sa ljudima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja