VODITELJ URNISAO MIONU JOVANOVIĆ! Zbog ove izjave joj se smeje čitava nacija (VIDEO)
Foto: Printscreen

hit

VODITELJ URNISAO MIONU JOVANOVIĆ! Zbog ove izjave joj se smeje čitava nacija (VIDEO)

Stars -

Starleta Maja Marinković je istakla da je Miona Jovanović pokušala da je omalovaži na svaki mogući način, posebno ističući njen odnos sa Stanislavom Krofakom, koji je Mionin bivši dečko.

Starleta je izrazila svoje nezadovoljstvo Mioninim komentarisanjem njene veze, postavljajući pitanje zašto se Mioni toliko stalo da komentariše njihov odnos, ako joj on nije važan.

Stanislav Krofak, Maja Marinković
foto: screenshot Pink tv

- Je l' ti se čini da je Miona želela da omalovaži odlazak Stanislava kod njenih roditelja? - glasilo je pitanje.

- Da. Rekla je da je jednom došao u Kragujevac, a on je bio više puta. Ona ovde proziva Maju, govori kako je njen odnos sa njim još uvek nikakav, a time govori sve. Ako joj nije stalo do Stanislava, što ga toliko komentariše? Nije mi jasno ni šta Miona radi pored Ša, ako joj neke stvari smetaju. Mionu više zanima odnos Maje i Stanislava, nego njena veza - dodao je Đedović.

- Majo, pričala si sa Stanislavom i rekla da je ona izblamirala sebe pred nacijom - kazao je voditelj Darko Tanasijević.

- Njeno izlaganje o meni i Stanislavu je bilo odvratno. Pokušala je da me omalovaži na svaki način. Ne treba se plašiti žena kao što sam ja, nego ovih finih, koje su ološi. Ona je obična vašarska pevaljka! Njena energija i sve ukazuje na to da je jako loš čovek. Ne poštuje svoju porodicu. Ša se ne ponaša normalno, ali je takav zbog nje. Ona je jedno obično zlo! Može ona da izađe iz sela, ali selo iz nje nikad. Ne omalovažavam seljake, ona je seljančura, karakterna osobina. Željna je svega, zanela je svetla velikog grada. Ona bi s komšijom varala! Ona je jedna nesigurna devojka - kazala je Maja.

Bonus video:

02:30

Miona Marković o Borisu Komneniću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track