"JEDAN PEVAČ JE KUPIO STAN OD MOG BAKŠIŠA..." Šok intervju Sandre Afrike, priznala i da je SABOTIRAJU Nekome sam zasmetala...
Foto: Ana Paunković

spomenula i novu ljubav

"JEDAN PEVAČ JE KUPIO STAN OD MOG BAKŠIŠA..." Šok intervju Sandre Afrike, priznala i da je SABOTIRAJU Nekome sam zasmetala...

Stars -

Pevačica Sandra Afrika je progovorila o njenim boemskim problemima koje ima kada ode u kafanu, otkrila je da još uvek živi kao podstanar, pa se dotakla njenog albuma koji bi trebao da izađe uskoro.

Da li si našla svog gospodina, vidim kako kitiš Vesnu Zmijanac, setiš se ljubavi, pogodila te pesma. Reci mi šta je to bilo? Koliko novca si ostavila u kafani kad je pevala Vesna?

Sandra Afrika
foto: Printskrin/Instagram

- Ne pričam nikad o ciframa, ja sam skromna, ali to sam ja. Za svoju dušu malo da izađem, boem sam. Volim kafanu, volim provod. Mikiša je tu kao neki glas razuma i kočnica, ja sam neko ko dosta radi i ulaže u svoju karijeru ali jednostavno volim da dajem na taj noćni život. Ne pijem, ali kad izađem popijem dve tri čašice i ja sam gotova. Vesnu Zmijanac stvarno volim i ona ima prelepe pesme i nije mi bilo krivo što sam je počastila. Iskreno da ti kažem ne kajem se, ne planiram da živim trista godina i istina je da iznajmljujem stan i dalje. Živim kao podstanar i plaćam stan oko hiljadu eura. U nekom narednom periodu ću kupiti stan jer me svi kritikuju zbog toga. Prosto vodim neki život koji košta, ulaganje u spotove i pesme nije uopšte jeftino. Album izčazi za mesec dana najviše.

Znam da ćeš imati duet sa najvećom balkanskom zvezdom. Da li je istina da si osetila sabotažu na sebi i zato nisi izdala album?

Sandra Afrika
foto: Kurir televizija

- Istina je, očigledno nekome smetam, ali to sad nije bitno. Bez brige Afrika će tek kupiti stan, ali kako sam krenula neće biti ni za kiriju. Što se tiče dueta ne bih sad pričala o tome, kad bude zvanično pričaću o tome.

Čuo sam da si ponovo zaljubljena, da li bivšim ljudima dajše drugu šansu?

- Nisam zaljubljena, generalno ne dajem drugu šansu ali se dešavalo. Sa svojim bivšima sam stvarno okej, eto vidite primer na Mikiši. Ja radim, on uživa. Mi smo samo nastavili saradnju zato što smo odličan tandem i ne treba to da uništimo.

Sandra Afrika
foto: Printskrin/Instagram

Kada možemo očekivati da će album ugledati svetlost dana?

- Album je gotov, imam da odradim još jedan spot i to je to. Onda sve lepo da skockam i nadam se kroz mesec dana da će sve biti završeno. Želim da napravim jednu ozbiljnu žurku povodom toga i biće skroz drugačija promocija od svih drugih.

Da li je istina da je jedan pevač kupio stan od tvog bakšiša?

- Koliko sam čula, mislim da je istina, ali neka vratiće se i meni sve to. Ja sam srećna zbog njega ako je to istina.

kurir.rs/premijera vikend specijal

Bonus video:

06:28

STARS EP 279

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track