PINK WC ŠKOLJKA, KRISTALNI LUSTERI: Nikolina Pišek nikako da sredi luksuznu vilu od 1,7 MILIONA €, a sve šokirala ovim DETALJEM
Foto: Instagram

PINK WC ŠKOLJKA, KRISTALNI LUSTERI: Nikolina Pišek nikako da sredi luksuznu vilu od 1,7 MILIONA €, a sve šokirala ovim DETALJEM

Stars -

Nakon smrti supruga Vidoja Ristovića, Nikolina Pišek, koja danas slavi 51. rođendan, zauvek je napustila Beograd i odlučila da joj ponovo dom bude u Zagrebu. Nedavno je krenula da uređuje vilu koju su skupa kupili, ali je renoviranje zaustavljeno posle Vidojeve iznenadna smrt u maju 2022. godine.

Vila ima 1.600 kvadrata, a osim prostrane unutrašnjosti, ima i veliko dvorište u kojem se nalazi i bazen.

Nikolina Pišek
foto: Pritnscreen/Instagram

Voditeljica je uređenje vile osmislila sama, za razliku od stana u Beogradu, koji je bio uređen prema Vidojevim željama. Naime, pokojni povjesničar umjetnosti njih je dom napunio brojnim umjetničkim djelima, zbog čega se Nikolina odjećala kao da živi u muzeju.

Nikolina Pišek
foto: Printscreen

Poslednjih nedelja Nikolina na Instagramu deli napretke u uređivanju vile, a nedavno je pokazala i za kakav se nameštaj odlučila. Osim tamnoplave sofe, izabrala je i ružičasti naslonjač, ali i WC šolju u istoj boji.

Nedavno je Nikolina otkrila kako napreduju radovi u vili.

'Kao i svako renoviranje, napreduje dosta zeznuto. Imam rok još mesec dana da uselim, a bojim se da to neće biti ispoštovano', priznala je Nikolina i otkrila je kako se useljenje odužilo zbog zastoja i problema s građevinskim radovima.

Nikolina je diplomirala dizajna na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu i priznala kako joj je njena diploma više odmogla nego pomogla pri renoviranju.

Nikolina Pišek
foto: Printscreen

'Trebalo bi se naprosto prepustiti i nikoga ne kinjiti, tako da sam to na kraju počela i da radim. Mislim da ću se useliti u nešto što je relativno prihvatljivo za život i mislim da je zapravo tako najispravnije. Treba živeti u nekom prostoru da bi ga onda mogao kvalitetno oplemenjivati, inače to sve izgleda generički', rekla je Pišekova.

kurir.rs/story.hr/preneo I.L.

Bonus video:

00:16

Nikolina Pišek se useljava u pametnu vilu u Zagrebu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track