SAD ŽIVI U VILI OD 500.000 € NA BEŽANIJI! A u ovoj skromnoj kući u Hrvatskoj je odrasla Prijovićka! Trpela je i PROZIVKE komšija
Foto: Nenad Kostić, Petar Aleksić

SAD ŽIVI U VILI OD 500.000 € NA BEŽANIJI! A u ovoj skromnoj kući u Hrvatskoj je odrasla Prijovićka! Trpela je i PROZIVKE komšija

Stars -

Aleksandra Prijović, sa suprugom i sinom živi u luksuznoj vili na Bežanijskoj kosi, koju su uzeli na kredit od 500.000 evra, ipak rodna kuća Prije u Belom Manastiru u Hrvatskoj, daleko je skromnija.

Sa majkom Borkom, od koje je i nasledila talenat za pevanje, Aleksandra je do preseljenja u Beograd živela u skromnoj, ali ljubavlju ispunjenoj kući.

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen Paparaco Lov

Za Beli Manastir vežu je posebne uspomene, odrastanje i školski dani, te je nedavno, pred koncert u Osijeku cela porodica posetila rodnu kuću Aleksandre Prijović. Skromni dom nedavno je i renoviran.

- Ja sam spavala sinoć u svojoj kući, naravno. Prvo gde sam otišla jeste moja kuća - ponosno je za medije istakla Prija.

- Odrasla sam u ovom kraju i išla u školu. Kada se vratim u osnovnu i srednju školu, kada sam pričala da ću jednog dana imati koncerte, niko mi nije verovao. Iskreno verujem da su sada ponosni na sve ovo. Znam da je bilo dosta njih koje poznajem, sa kojima sam odrasla. Ovo je stvarno poseban koncert za mene jer sam do 18. godine živela u Belom Manastiru i bilo je divno, vrlo emotivno, veoma sam srećna - rekla je za medije.

Ponosni na nju

Komšije Aleksandre Prijović sećaju se pevačice još dok je u Belom Manastiru živela i išla u školu. Kurir je pre nekoliko godina bio u poseti ovom malom mestu u Hrvatskoj i pričao sa njima.

1 / 7 Foto: Nenad Kostić

- Aleksandra je starija od mene godinu dana, ali smo se družili kao klinci. Poslednji put smo se videli pre malo više od godinu dana, kada sam bio ovde na odmoru. Aleksandra je super devojka, oduvek je bila vedra i nasmejana ma šta god da se dešavalo oko nje i to je ono što su joj mnogi zamerali, dok su joj se drugi divili zbog te osobine. Veoma sam ponosan što je ona, koja je odrasla ovde s nama, postala toliko popularna - ispričao je naš sagovornik nedavno, koji se nadovezao na vršnjačko nasilje koje je Prijovićka trpela u detinjstvu.

- E, videćete, svi vi ćete biti u redu i otimati se za kartu da uđete na moj koncert." Zbog toga mi je možda i najdraže što je jedna od najpoznatijih pevačica i što će već sledeće godine imati koncert - zaključio je on, aludirajući na veliki koncert u Beogradskoj areni za koji se pevačica uveliko priprema.

Školu nije završila

Naša ekipa pre dve godine obišla je i pevačicinu osnovnu školu "Dr Franjo Tuđman", gde smo zatekli jednog zaposlenog koji nije želeo da govori.

1 / 7 Foto: Nenad Kostić

- Ne znam zaista za koga me pitate, ovo je osnovna škola "Dr Franjo Tuđman", ne sećam se te devojke - kratko je rekao on dok je zaključavao vrata ove obrazovne ustanove.

I u drugoj srednjoj školi "Beli Manastir", u kojoj je Prijovićka upisala hotelijarsko-turistički smer, ali ga nikada nije završila. Javnosti je poznato da mlada zvezda ima samo završenu osnovnu školu, dok je u srednjoj završila svega tri razreda.

kurir.rs/telegraf.rs/priredio I.L.

Bonus video:

00:48

Brenin Viktor slavio rođendan, zapevala i snajka Prija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track