"NE MOGU DA IZDRŽIM TO..." Nika Tošić u dilemi da li da ide na malu maturu: "Znam da ću se kajati..."
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

"NE MOGU DA IZDRŽIM TO..." Nika Tošić u dilemi da li da ide na malu maturu: "Znam da ću se kajati..."

Stars -

Nika Tošić, mlađa ćerka pop dive Jelene Karleuše, završava osmi razred, što znači da će uskoro i mala matura, a kao i većini devojčica njenih godina, i njoj to predstavlja "ozbiljan problem".

Nika putem mreža često deli njene svakodnevne aktivnosti i probleme shodne njenom uzrastu, a sada je povela pitanje oko predstojeće maturske večeri.

- Ne znam šta ću da radim za maturu, da li da idem ili ne. Tradicija je da pozoveš nastavnike, iz poštovanja, ali ja ne želim nikoga da zovem. A kad sam shvatila da ide i drugo odeljenje, ne samo VIII-1, stvarno. Ne mogu da izdržim to - požalila se Nika dok se šminkala.

Nika Tošić
foto: Pritnscreen

- Ali, ako ne odem, znam da ću se posle kajati. Većina mojih drugarica ne ide, što je baš glupo, ali šteta. Biću sa mojim drugim drugaricama. Malo njih ide, sigurno zbog nastavnika. Ja ne bih išla samo zbog nastavnika, ali nemam izbora.

- I dalje ne znam šta bih obukla. Ali dotad ću sigurno smršati još pet kilograma. Sad sam za nedelju dana skinula tri kile. Jedva čekam da budem zgodna! I spremam se da isprobam nove stvari koje sam kupila - zaključila je Nika putem "Tiktoka".

Jelena Karleuša
foto: Privatna Arhiva

"Pa normalno da ćeš biti zgodna na mamu divu", "Idi Nikice na maturu! I ja sam mrzela osnovnu, ali ti idi da budeš lutkica najlepša", "Bože koliko si slatka", "Ti si najveća kraljica ikada! Influenserka godine" ...samo su neki od komentara ispod Nikinog videa.

kurir.rs/telegraf.rs/preneo I.L.

Bonus video:

00:11

Prvi intervju Nike Tošić za Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track