"KADA NEKO HOĆE DA TE PREVARI, PREVARIĆE TE" Katarina Grujić o neverstvu i ljubomori: Evo da li mužu proverava telefon
Foto: Printscreen/Instagram

ISKRENA

"KADA NEKO HOĆE DA TE PREVARI, PREVARIĆE TE" Katarina Grujić o neverstvu i ljubomori: Evo da li mužu proverava telefon

Stars -

Sudeći po komentarima pripadnika jačeg pola retko koji muškarac bi imao hrabrosti da bude u ljubavi sa pevačicom zbog prirode njihovog posla.

Katarina Grujić
foto: Printskrin/Instagram

Međutim, Katarina Grujić takvih problema nije imala, a kako kaže potrebe za ljubomorom nikada nije bilo, kako sa njene strane, tako ni sa strane njenog supruga, fudbalera Marka Gobeljića.

Katarina Grujić
foto: Printscreen/Instagram

-Kod nas zaista nema ljubomore. Možda sam nekada proveravala telefon, ranije u vezama, ali sada u braku, ne. Znate kako, sigurno se ne bih udala za nekog za koga mislim da nije veran i zbog koga bijem glavu i ne spavam noćima- rekla je Katarina, a potom dodala:

-Bitno je osetiti mir, a ja sam osetila da je Marko dobar čovek i da je pravi za mene. Stvarno ne brinem kada je on u pitanju. Kada neko želi da te prevari, prevariće te i kada ode do prodavnice i da baci đubre, to su sve gluposti. Znam kakva je Marko osoba.

Katarina Grujić
foto: Printscreen/Instagram

Na pitanje da li je njen suprug ljubomoran budući da je ona važi za jednu od najpoželjnijih pevačica na estradi, Kaća je sa osmehom odgovorila.

-Nije ljubomoran, mislim u granicama normale postoji neka doza ljubomore, ali ne da se proveravaju telefoni- poručila je Katarina.

Kaća je nedavno ogolila dušu o odnosu sa suprugom, ali i njegovom preseljenju u Atinu.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić, Venčanje
foto: Nemanja Nikolić

–On se u septembru preselio u Atinu i bilo je jako teško u početku. Ja zbog svojih poslovnih obaveza i Katje nisam mogla da pređem tog trenutka. Mislila sam da će posle Nove godine biti manje posla, međutim, izbacila sam pesmu i krenulo je još više posla -rekla je Katarina, pa nastavila:

–Teško je, jer od trenutka kada smo počeli zabavljanje, verili se, venčali, nismo se odvajali uopšte. On je vikendima u karantinu, ja vikendima radim i to je to, svih ostalih dana smo zajedno i živimo zajedno. Ali sad odvojeni skroz i da ja odem jednom u mesec dana, mnogo je malo i velika je promena i za mene i za njega. Uvek kažem, mladi smo, zdravi smo, pravi smo. Znamo zašto sve ovo radimo, za budućnost našeg deteta, nas i bićemo mi ponovo zajedno.

Kurir.rs/Grand/prenela M.G.

Bonus video:

02:02

Katarina Grujić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track