OSTAVIO PEVAČICU NAKON DVE DECENIJE LJUBAVI, PA SE OŽENIO PRIJATELJEVOM ĆERKOM: Evo kako su se upoznali Grašo i Hana Huljić
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Facebook, Printscreen Instagram

lJUBAV

OSTAVIO PEVAČICU NAKON DVE DECENIJE LJUBAVI, PA SE OŽENIO PRIJATELJEVOM ĆERKOM: Evo kako su se upoznali Grašo i Hana Huljić

Stars -

Danas su jedan od najpopularnijih parova na javnoj sceni, a pre osam godina dok su predstavljali njegov singl 'Srce za vodiča', u kojem je pevala prateće vokale, nisu ni razmišljali o tome da će se venčati. Petar Grašo (48) i Hana Huljić Grašo (33) poznaju se od njenih mlađih dana.

Hana Huljić, Petar Grašo
foto: Nemanja Nikolić

"Ja sam forsirao, tata se čak malo pobunio. Drago mi je što smo uspeli da ga nagovorimo, iako deluje strogo, ima meko srce. Hana je oplemenila pesmu jednim lepim delom soprana", govorio je Grašo, a Hana se zacrvenela.

Petar Grašo, Hana Huljić
foto: Printscreen/Instagram/dinoradja_official

"Petar i njegova porodica su i nama porodica tako da uopšte nije bilo treme da li ću mu otpevala taj vokal. Malo je bilo nervoze, ali Petar čim dođe u studio, on sve smiri", ispričala je Hana.

Podsetimo, Petar Grašo je pre nekoliko godina prekinuo vezu dugu 24 godine da bi otpočeo romansu sa deceniju i po mlađom Hanom, ćerkom čuvenog tekstopisca Tončija Huljića.

Kurir/Story.hr

Bonus video:

01:59

Petar Grašo sa suprugom na MAC manifestaciji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track