OSTAO INVALID, ZAVRŠIO U KOLICIMA, IZGUBIO SINA I MAJKU Strašna sudbina pevača ledi krv u žilama: TRAGEDIJA kakva se dešava jednom
Foto: Printscreen/ zdravkoskender / instagram

jezivo

OSTAO INVALID, ZAVRŠIO U KOLICIMA, IZGUBIO SINA I MAJKU Strašna sudbina pevača ledi krv u žilama: TRAGEDIJA kakva se dešava jednom

Stars -

Bolne i neočekivane nesreće i tragedije u životu pevača, Zdravka Škendera, nisu uspeli zaobići.

Ostao je u kolicima nakon udesa 1980. godine. Izgubio, majku, brata, sina. Ni bračni i ljubavni “padovi” nisu ga poštedeli, a sada se suočio i sa malom penzijom.

- Muzika je moj svet. Ona i vera su me održali u životu, nakon brojnih tragedija – kaže Škender, a potom pojašnjavaju da sada prolaz za nastupe dobijaju samo oni koji imaju "veze”, te da je muzički kvalitet potpuno nebitan.

On nikada nije odustao od festivala, te se oprobao i na jednom u Hrvatskoj 2022. godine.

Mnogi su nešto kasnije rekli da Škenderu ni ” zlatna ribica” ne bi pomogla, misleći na troškove koji su nužni za dolazak, a njemu je, naime, mnogo bitno da se oglasi, između ostalog na “Jugotonovom” duplom festivalskom CD-u.

Šibenski slavuj, Zdravko Škender, na Happy FM-u je priznao kako s ćerkom ne priča već godinama, a za preminulim sinom Tomislavom i danas žali. Takođe, prisetio se supruge koja je za njega prestala biti časna, ali je otkrio da ima novu ljubav u svom životu.

Kurir / naj - portal.com / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

05:21

STARS EP 283

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track