"JA SAM ŽENA IZ PROŠLOG VEKA" Mirka Vasiljević priznala da ne veruje novim trendovima: Volim da pipnem...
Foto: Nemanja Nikolić

"JA SAM ŽENA IZ PROŠLOG VEKA" Mirka Vasiljević priznala da ne veruje novim trendovima: Volim da pipnem...

Stars -

Otkad je javnost saznala za ljubavnu vezu mlade glumice Mirke Vasiljević i fudbalera Vujadina Savića, njihov odnos i detalji iz privatnog života ne prestaju da intrigiraju javnost, čak iako je sve u najboljem redu.

Vujadin Savić, Mirka Vasiljević
foto: Nemanja Nikolić

Svaki korak glumice i fudbalera se pomno prati, a Mirkin izgled nakon porođaja i dece je često glavna tema, kao i njeni stajlinzi i vitka figura.

Glumica je nedavno gostovala na Una televiziji i pričala o svom stilu i šopingu i otkrila da nije neko ko se prilagodio onlajn kupovinama.

koncert Ilde Šaulić, Mirka Vasiljević
foto: Dragana Udovičić

- Ne verujem onlajn kupovini. Uvek se pitam: "Šta ako ne stigne", "Šta ako pogrešim", "Šta ako mi to ne stoji dobro"... Ja sam žena iz prošlog veka koja voli da pipne, da vidi, da proba... Da vidi udobnost, materijal, kvalitet... Da vidim odmah kako mi stoji... - otkrila je glumica.

Podsetimo, Mirka je nedavno progovorila i o deci, te otkrila da im nije mesto u medijima i da oni treba da odluče jednog dana da li će biti javne ličnosti ili ne.

Vujadin Savić, Mirka Vasiljević
foto: Vladimir Šporčić

- Što se tiče dece, ne vidim potrebu, ni razlog da se oni pojavljuju u medijima jer oni su deca, imaju svoje roditelje, kao što svi imaju roditelje. Jednog dana ako požele da se bave nekim poslom kao što se ja bavim, iako je moj posao neizvestan, ja ću ih podržati. Niko ni mene nije sputavao, tu sam njima prva da pomognem, kome ću drugom, ako neću njima - rekla je Vasiljevićeva.

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track