JELENA KARLEUŠA MI NIJE SESTRA OD STRICA, MI SMO DALJI ROD" Olja otkrila MISTERIJU istog prezimena, a evo zašto ga nije promenila
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

divan show

JELENA KARLEUŠA MI NIJE SESTRA OD STRICA, MI SMO DALJI ROD" Olja otkrila MISTERIJU istog prezimena, a evo zašto ga nije promenila

Stars -

Olja Karleuša demantovala je u emisiji "dIvan show" na Kurir televiziji pojedine tvrdnje da joj je koleginica Jelena Karleuša sestra od strica, ali da jesu dalji rod.

Olja Karleuša
foto: Printskrin/Instagram

- Specifično je prezime. Mi smo Ličani. Dalji rod. Ja prvo nisam htela da krenem kao Olja Karleuša, jer sam razmišljala da će me vezivati za Jelenu, pa kako ću, šta ću? Onda, na nagovor drugarice, ostala sam pri tome. To mi je bilo dobro, pogotovo na početku, jer onaj ko je voleo Jelenu, počeo je da razmišlja o meni negativno: "Jao, vidi je, hoće da se šlepa", a onaj ko je nije voleo, rekao bi: "Jao, vidi ova divna žena!" - rekla je Olja, pa dodala:

- Svakako je bilo intrigantno i izazvalo je pažnju, samo što smo mi toliko dijametralno različite u tome da nije postojao nikakav rivalitet, niti bilo šta. Svako je bio za sebe - završila je Olja.

Jelena Karleuša
foto: Miloš Miletić

Podsetimo, u studio emisije "dIvan show" ove subote gošće su pored Olje, bile i Nada Obrić i Dragica Radosavljević Cakana.

Pevačice su otvorile dušu, a imale su šta da kažu i o aktuelnim temama. Pravi šou je počeo kada su se dame oprobale u dobro poznatim igricama gde su otkrile nepoznate pikanterije iz karijere i privatnog života.

Divan Šou
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

01:31:59

DIVAN SHOW S02E30

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track