PROPAST BRAKOVA ZVEZDA GRANDA! Pevačica našla 11 godina MLAĐEG, ona šutnula MUŽA čim je SMRŠALA, a njega žena VARALA s prijateljem
Foto: Petar Aleksić, Nenad Kostić, Damir Dervišagić, Tripod

PROPAST BRAKOVA ZVEZDA GRANDA! Pevačica našla 11 godina MLAĐEG, ona šutnula MUŽA čim je SMRŠALA, a njega žena VARALA s prijateljem

Stars -

Mnoge ljubavne priče započete su u takmičenju "Zvezde grandu", ili tokom trajanja muzičkog šou programa.

Takmičari su ostvarili veliku popularnost dok su učestvovali u "Zvezdama granda". U tom periodu su mnogi pronašli svoje mirne luke, te su ljubavi krunisali brakom. Međutim, usledili su brojni razvodi.

Pevač Darko Filipović razveo se od supruge Jasmine nakon što ga je, kako je ispričao, bivša žena prevarila sa njegovim prijateljem. Njihova ljubav trajala je 12 godina. Nakon vesti da se Filipović razvodi od supruge, on nije hteo da govori o razlozima razvoda, a sve zbog njihove ćerke, ali je na kraju ipak otkrio da ga je prevarila sa drugarom.

- Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa, sad već bivšim drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist - izjavio je Darko tada.

Darko Filipovic
foto: Marina Lopicic

Slavica Ćukteraš i golman Vladimir Avramov razveli su se pre pet godina, a kako su tada mediji preneli, njih dvoje su se razišli u miru i slozi, pre svega zbog interesa zdravog odrastanja njihove ćerkice. A nije sve tako mirno prošlo, budući da su jedno drugo prijavili prošle godine policiji zbog pretnji preko poruka, a sledi i borba za starateljstvo.

Slavica Ćukteraš, Vladimir Avramov
foto: Starsport, Zorana Jevtić

Tanja Savić sa Dušanom bila u braku 11 godina, a odluku da se razvede donela je, kako je ispričala, kada je odveo sinove u Australiju bez njenog pristanka. Pevačica je posle godinu i po dana mučne borbe dobila starateljstvo. Tanja je nekoliko puta istakla da je srećna što je najzad slobodna da odlučuje o svom životu. Pevačica trenutno uživa u vezi sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem.

Tanja Savić
foto: Damir Dervišagić

Darko Lazić i Ana Sević oboje su se takmičili u šou programu. Među njima rodila se velika ljubav i ubrzo su stali na ludi kamen i dobili ćerku. Nažalost, 2018. godine doneli su odluku da se razvedu, međutim sve do sada su na papiru i dalje bili u braku. Pevač je tada otkrio zbog čega odmah nije potpisao papire za razvod.

- Nismo uspeli da se dogovorimo oko starateljstva nad ćerkom. Svestan sam da dete mora da odrasta pored majke, osim toga u Beogradu ide u vrtić, kasnije će i u školu, ali voleo bih zakonski da dobijem pravo da je viđam i jednako učestvujem u njenom odrastanju. Kada se oko toga budemo dogovorili razvod će biti okončan - rekao je Darko svojevremeno za "Story".

Darko je nakon propalog braka započeo vanbračnu zajednicu sa Marinom Gagić, ali je ubrzo i na taj odnos stavio tačku. A sad je u braku sa Katarinom, a Ana Sević im je bila na venčanju zajedno sa suprugom Danijelo.

Darko Lazić, Ana Sević
foto: Petar Aleksić, screenshot

Bane Mojićević takođe je okončao brak sa bivšom partnerkom Milicom. Iako je na početku razvoda isticao da je razvod doživeo kao poraz, on je kasnije izjavio da ne žali zbog propalog braka.

- Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih se razveo. Bukvalno sam procvetao. I ne samo ja, rekao bih i da je Milici svanulo. Oboje smo sada srećniji i zadovoljniji, a naš odnos je iskreniji i zdraviji – rekao je Bane i dodao da je pauza koju su napravili presudila da prelome i okončaju brak.

Grand, Svadba, Venčanje, Zlatibor, Bane Mojićević, Milica Mićević, Hotel Palisad
foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Udaljili smo se. Svako je živeo za sebe... Pre godinu i po dana smo se razdvojili i živeli odvojeno, a nedavno smo i taj papir potpisali i zvanično se razveli. Već dugo nismo par. Dao sam i sebi i njoj vremena da prebolimo, da odbolujemo to što nismo uspeli, a u isto vreme i šansu da se nešto promeni. Međutim, za to vreme shvatili smo da nam je oboma tako bolje i dogovorili se da se i zvanično razvedemo.

Finalistkinja "Zvezda Granda" Krstinja Todorović razvela se pre dve godine posle četiri godine braka od svog supruga. Ona je tada za Kurir potvrdila da više nije sa nekadašnjim partnerom.

- Istina je, razveli smo se na civilizovan i lep način, bez grubih i teških reči, svi će sad da pomisle da će posle ovih operacija i zahvata, zbog kojih izgledam bolje, da sam ga ostavila zbog novih udvarača kojih je sve više, ali to nije istina. U braku je i ranije bilo problema, samo je sada došlo do vrhunca i odlučili smo da se raziđemo - rekla nam je pevačica.

Krstinja Todorović
foto: Kurir televizija

Pevačica Jovana Pajić i frontmen „Tropiko benda" Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, rešili su da se razvedu posle deset godina braka iz kojeg su dobil dve ćerke.

Aleksandar Cvetković, Jovana Pajić
foto: Damir Dervišagić, Kurir Televizija

- Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo, kao i do sada, posvećeni zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost - poručila je Pajićeva.

Bonus video:

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track