LUKSUZ NA SVE STRANE! KRALJ OBRVA ODVEO TAČKASTU MARU NA SKUPU DESTINACIJU: Ona troši na šoping, a on lovu baca na... (FOTO)
Foto: Printscreen

ljubav

LUKSUZ NA SVE STRANE! KRALJ OBRVA ODVEO TAČKASTU MARU NA SKUPU DESTINACIJU: Ona troši na šoping, a on lovu baca na... (FOTO)

Stars -

Branko Babić i Tačkasta Mara uživaju u ljubavi nekoliko meseci. Otkako su javno podelili da im ljubav cveta, neprestana su tema medija, a oni se ne odvajaju jedno od drugog.

Branko Babić
foto: Printscreen

Preskupe destinacije, druženje na njegovom luksuznom imanju, noćni provodi svakodnevna su tema na društvenim mrežama i u medijima.

Pre dva dana otišli su u Monako, odakle redovno objavljuju snimke i fotografije, i kako se može videti Mara uživa u šopingu dok Branko uživa u iću i piću. Influenserka je posetila najskuplje radnje u Monaku što je ponosno pokazivala na svom profilu na Instagramu, dok Babić uživa u skupim šampanjcima i hrani.

1 / 6 Foto: Printscreen

Podsetimo, I dok mnogi komentarišu njihov odnos i spekulišu kako je kralj obrva osvojio Tačkastu Maru, oglasio se Branko i do detalja opisao njihov prvi susret:

- Ja ću da objasnim. Sreli smo se u vezi posla. Posle druge flaše počela je da se smeje, tako da su je gledali svi u restoranu. Dok se smejala tapšala je rukama kao foka. U četiri ujutru smo završili u kafani Užice, gde je poručila škembiće. Pola je pojela a pola prosula po beloj prelepoj haljini. Na to sam pao. - napisao je Branko u komentaru na svom Instagram profilu.

Bonus video:

01:25:56

SCENIRANJE 18.06.2023. LJILJANA STJEPANOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track