SVI DETALJI RAZVODA DŽENANA LONČAREVIĆA: Pevač spreman da se odrekne SVEGA, od žene Samire traži samo jedno!
Foto: Nikola Anđić, screenshot

SVI DETALJI RAZVODA DŽENANA LONČAREVIĆA: Pevač spreman da se odrekne SVEGA, od žene Samire traži samo jedno!

Stars -

Dženan Lončarević razvodi se od supruge Samire nakon 25 godina braka. Oni iz braka imaju dvoje dece koju pevač čuva od očiju javnosti i do sada nismo imali prilike da ih vidimo u javnosti.

Pevač koji karijeru gradi bez skandala, nakon što je odjeknula vest o njegovom razvodu, trudi se da u ovom momentu decu zaštiti od svega lošeg.

- Dženan obožava svoju decu i otkako ih je dobio, predstavljaju centar njegovog sveta. Važno mu je da razvod ni na jedan način ne utiče na njih i trudi se da ih zaštiti od svega lošeg. Svima je dobro poznato da ima karijeru bez skandala i da se trudio da suprugu i njih drži što dalje od javnosti kako bi održao porodičan mir - navodi izvor i dodaje da je Lončarević otvoren za svaki dogovor, te da će izbegavati svaki mogući sukob sa Samirom kako bi deca nastavila da odrastaju u zdravom okruženju.

Dženan Lončarević
foto: Kurir Televizija, Printscreen/Paparazzo lov, screenshot

Kako je dalje izvor otkrio, Lončarević je spreman da se odrekne svega zarad dobrobiti dece i supruge, a pitanje alimentacije neće predstavljati problem.

- Za razliku od većine turbulentnih razvoda, Dženan se trudi da se sve završi u prijateljskom tonu. Iako za 25 godina imaju i loše i dobre trenutke, spreman je svega da se odrekne zarad dobrobiti supruge i dece. Nisu sporne ni alimentacija ni vreme koje želi da provodi sa decom. I onako sve ove godine zarađuje kako bi porodici obezbedio lep život. Živi skromno i ništa mu i ne treba. Pitanje je kako će se razvod odigrati, i da li će biti problematičan, ali sasvim je sigurno da će dati sve od sebe da bude fer, koraktan i da deca ne osete negativne posledice tog rastanka - zaključuje izvor.

Podsetimo, Samira se oglasila za medije i potvrdila da se razvodi od pevača. Kako su mediji ranije pisali, pevač već 15 godina živi u Beogadu sa drugom ženom.

kurir.rs/alo/preneo I.L.

Bonus video:

00:30

DŽENAN LONČAREVIĆ U PULSU SRBIJE: Muzika je UŽIVANJE, sada vreme da ljudima POKLANJAMO PESME (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track