NIKOLINA PIŠEK NA TEŠKIM MUKAMA ZBOG LUKS VILE U ZAGREBU! Javno se požalila: Haos je sve veći...
Foto: Kurir, Damir Dervišagić

Nedavno je krenula da uređuje vilu

NIKOLINA PIŠEK NA TEŠKIM MUKAMA ZBOG LUKS VILE U ZAGREBU! Javno se požalila: Haos je sve veći...

Stars -

Nakon smrti supruga Vidoja Ristovića, Nikolina Pišek je zauvek je napustila Beograd i odlučila da joj ponovo dom bude u Zagrebu.

Nedavno je krenula da uređuje vilu koju su skupa kupili, ali je renoviranje zaustavljeno posle Vidojeve iznenadna smrt u maju 2022. godine.

Nikolina je sada otkrila da se, kako je rekla, "Dan D" približava, ali da se ona zbog toga oseća kao da se haos samo povećava.

Nikolina Pišek
foto: Printscreen Instagram

- Dan D se bliži. Iako se meni čini da je haos sve veći i veći - napisala je ona uz video sa zvukom kosilice i dodala:

- Džungla - dopisala je preko objave sa zelenilom.

Nikolina Pišek
foto: Printscreen Instagram

Skoro mesec dana ranije, Pišekova je izrazila frustraciju zbog trajnih građevinskih radova u svojoj kući, što je izazvalo veliku podršku njenih pratioca.

- Jedva čekam da se uselimo, a to bi trebalo da se desi za oko mesec dana. Po mom iskustvu, baš pre useljenja, sve izgleda najgore - napisala je tada ona, a zatim detaljno opisala trenutno stanje izgradnje, uključujući radove na terasi zbog kiše, probleme sa vodovodom, kašnjenje u instalaciji električnih instalacija, curenje sifona na plafonu, očekivanje isporuke vrata i instalaciju kuhinje.

Upkos izazovima, Nikolina je izrazila zahvalnost svom posvećenom timu, priznajući neizbežne uspone i padove na putu ka ostvarenju svog cilja.

- Imam najbolji tim na svetu, iako ne plačem u očaju, onda se smejem s njima. Sve ovo su radosti puta ka cilju, sa dosta turbulencija i skretanja, uglavnom van asfalta, a prema kraju, glatka vožnja u petoj brzini. Mi smo najbolji, i stići ćemo tamo! - zaključila je, pozivajući svoje pratioce da podele svoja iskustva.

Bonus video:

00:16

Nikolina Pišek se useljava u pametnu vilu u Zagrebu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track