ZDRAVKO ČOLIĆ BIO INTIMAN SA POZNATOM SVETSKOM ZVEZDOM! Šokirao detaljima: Bilo je loše, osetio sam se iskorišćeno!
Foto: Dragan Kadić

za pevačem su ludele žene širom sveta

ZDRAVKO ČOLIĆ BIO INTIMAN SA POZNATOM SVETSKOM ZVEZDOM! Šokirao detaljima: Bilo je loše, osetio sam se iskorišćeno!

Stars -

Zdravko Čolić važi za jedno od najvećih balkanskih zvezda, ali i pevačem za kojim su ludele žene širom sveta.

Pevač je u skladnom braku već preko 20 godina i ima dve ćerke. Ipak, Čolić je 1997. godine šokirao sve priznanjem da ga je zavela Frida Lingstad iz grupe "ABBA" i tom prilikom ispričao sve detalje njihove kratke veze.

Zdravko Čolić
foto: Dragana Udovičić

Sve se dogodilo kada je Čolić pesmom "Gori vatra" predstavljao Jugoslaviju na Evroviziji, Frida je iste godine bila prateći vokal švedskom predstavniku, a tada se dogodio i pomenuti susret zbog kojeg je umalo zakasnio na nastup.

Zdravko Čolić
foto: Dragan Kadić

"Fridu iz grupe 'ABBA' sam upoznao na 'Pesmi Evrovizije', gde bih drugo. Posle je usledio poziv na vikend. Delovalo je obećavajuće, ali sam se nakon cele te trodnevne idile osetio iskorišćenim poput instant supe. Skuvaš za pet minuta, pojedeš vruće i to je to. A sve je bilo tu: i brvnara i kamin i sveće i cveće, kockaste zavesice i stoljnjaci, pečena riba u foliji s bademima i eterična ulja… Ali, ona prava, jedinstvena, ludačka strast, koja se dogodi između muškarca i žene, je izostala. Nije bilo spontanosti, pa je sve izgledalo kao kad zakažeš vežbanje udvoje u teretani", ispričao je tada Čolić.

kurir.rs/mondo

Bonus video:

00:33

Zdravko Čolić specijalni gost na koncertu Dina Merlina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track