PEJOVIĆ STIGAO U DUBAI GDE ĆE PROSLAVITI 52. ROĐENDAN! Biće poznatih zvanica, a ova voditeljka poručila da žurku neće propustiti
Foto: Privatna arhiva

slavlje u emiratima

PEJOVIĆ STIGAO U DUBAI GDE ĆE PROSLAVITI 52. ROĐENDAN! Biće poznatih zvanica, a ova voditeljka poručila da žurku neće propustiti

Stars -

Aco Pejović stigao je u Dubai, gde će proslaviti svoj 52. rođenda koji je 18. aprila. Istog dana on će održati koncert u jednom od najpopularnijih i najluksuznijih klubova.

Aco Pejović
foto: Damir Dervišagić, Shutterstock

On se po dolasku u Ujedinjene Arapske Emirate oglasio za Kurir i poručio da se raduje što će sa svojim fanovima koji žive u Emiratima proslaviti rođendan.

Za njegov nastup vlada veliko interesovanje, najskuplji separei su odavno rasprodati, a voditeljka Sanja Marinković je još pre više od mesec i po dana najavila da ovu proslavu neće propustit, a priča se da su svoj dolazak potvrdile još neke poznate ličnosti.

Sanja Marinković
foto: Printskrin/Instagram

Acu je u Dubaiju dočekao organizator nastupa Đorđe Pešić, koji je pevaču obezbedio da tokom boravka bude okružen luksuzom. Aco će u Emiratima provesti nekoliko dana tako da je spojio lepo i korisno.

Kurir

Bonus video:

00:55

20.000 ljudi pevalo sa Acom Pejović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track