JK PECNULA NA MAJU BEROVIĆ, PA SPOMENULA CECU: "Usudila se da pored svoje drugarice izgovori... Haos u najavi
Foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić

ŽESTOKO

JK PECNULA NA MAJU BEROVIĆ, PA SPOMENULA CECU: "Usudila se da pored svoje drugarice izgovori... Haos u najavi

Stars -

Jelena Karleuša danas se pojavila u centru Beograda kako bi najavila koncert u Nišu. Nakon toga pevačica je stala pred medije i odgovorila na svako pitanje.

Između ostalog, prokomentarisala je i izjavu koleginice Maje Berović da su „Jelena i Ceca najbolje obučene žene s estrade" i, po svemu sudeći, nije se baš složila s njom.

Hello, Hello žurka, Maja Berović, Jelena Karleuša
foto: Stefan Stojanović

- Mi svi znamo zašto ona to tako kaže, ona je tu nepripadajuće ubacila i Cecu. Ona može biti njena drugarica, ali kada je reč o stilu i ukusu, neka je stavi u drugu kategoriju. Svakako, Maji hvala što se usudila da pored svoje drugarice izgovori i moje ime, prosto se otima kontroli, to je nešto neverovatno - istakla je Karleuša, pa se potom još jednom osvrnula i na najnoviju dramu sa Darom Bubamarom.

Jelena Karleuša
foto: ATAImages

- Mora da se zna da ja nikada nikoga ne napadam prva, ja sam uvek neko ko se brani, ali ta moja odbrana je često agresivnija od tog napada. Prosto, komentarisati posle svega, moj odnos sa Radojkom gde sam ispala dobar i fer čovek, smtaram da njeno ponašanje govori o njoj, ali mislim da ne treba da me izaziva. Takođe, bizarno je da čas govorim o Kanjeu Vestu i Đorđini, a onda o Radojki, nekako, ne ide - rekla je JK i dodala:

- Ona je verovatno kompetentna da priča o tome šta je svetsko, a šta nije, vidimo po njoj.

Bonus video:

05:57

Jelena Karleuša pred koncert u Nišu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track