OTKRIVAMO SVE DETALJE POSLEDNJEG SUSRETA DŽENANA I SAMIRE: Nabasali jedno na drugo na parkingu, došao da POKUPI stvari, a ona...
Foto: Nenad Kostić, Filip Plavčić, Printscreen/Instagram

EKSKLUZIVNO iz prijepolja

OTKRIVAMO SVE DETALJE POSLEDNJEG SUSRETA DŽENANA I SAMIRE: Nabasali jedno na drugo na parkingu, došao da POKUPI stvari, a ona...

Stars -

Glavna tema u medijima poslednjih nekoliko dana je razvod Dženana Lončarevića i njegove supruge Samire.

Iz dana u dan pojavljuju se novi detalji kraha njihove bračne zajednice, a prilikom posete Prijepolju naša ekipa porazgovarala je s njihovim zajedničkim prijateljem, koji nam je otkrio kako je izgledao poslednji susret uskoro bivših supružnika.

Dženan Lončarević
foto: Nikola Anđić, screenshot

- Pre nego što je vest o njihovom razvodu završila u medijima, Dženan i Samira su se poslednji put videli pre desetak dana, i to ispred njihove kuće u Prijepolju. Oni su se na blic videli na parkingu ispred njihovog nekadašnjeg zajedničkog doma. Uopšte se nisu pozdravili, niti su jedno drugom rekli reč. Čim ga je videla, Samira je sela u automobil i otišla do centra grada. Dženan je tad došao samo kako bi pokupio još neke svoje stvari iz kuće. Tad se video i s majkom i decom, malo je popričao s njima i odmah posle toga je krenuo za Beograd. Samira se vratila kući tek kad su joj komšinice rekle da je otišao, kako opet ne bi došla u neprijatnu situaciju - ispričao nam je naš sagovornik.

Dženan Lončarević, Prijepolje, porodični dom Lončarevića
foto: Nenad Kostić, Nikola Anđić

On dodaje i da je Dženanov i njegov zajednički prijatelj iz detinjstva zvao pevača kako bi ga pitao zbog čega mu je sve ovo trebalo i zašto se ovako ponaša prema svojoj još uvek zakonitoj supruzi.

- To su moja posla - bilo je sve što mu je odgovorio Lončarević.

Samira Lončarević
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Samira je za medije iznela šokantne tvrdnje o njihovom odnosu, ali i naglasila da će, kad za to dođe vreme, sve detaljno ispričati.

- Nemam nikakvu informaciju da kažem zasad. Kad budem spremna, javiću se. Zasad nemam, zaista, nikakav komentar. Sve što budem imala dobićete informaciju preko mene ili mog advokata. Da li sam dobro? Je l' izgledam loše (smeh)? Pa... Sve je okej zasad, uglavnom - dodala je Samira za medije.

Samira Lončarević, Dženan Lončarević
foto: Mondo/Stefan Stojanović, Screenshot

Kurir.rs

Bonus video:

00:04

Ovde je rođen Dženan Lončarević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja