ANDREANA ČEKIĆ ZA OVO PUKLA 200.000 EVRA! Zbog svega je išla čak na Tajland: Stoički su me svi trpeli
Foto: Dušan Petrović

ANDREANA ČEKIĆ ZA OVO PUKLA 200.000 EVRA! Zbog svega je išla čak na Tajland: Stoički su me svi trpeli

Stars -

Andreana Čekić oduvek je bila pravi džek, a nikada joj nije bilo žao da za prave stvari potroši i poslednji evro.

Pevačica, koja je ponikla u "Zvezdama Granda", već godinama naporno radi, jedna je od najtraženijih pevačica, a sada je rešila da objavi novi album. Ona nije štedela, pa je samo u četiri pesme, kako navodi naš sagovornik, uložila čak 200.000 evra. Okupila je dobar tim autora, ali i drugih saradnika sa kojima je otputovala na Tajland kako bi snimila spotove.

Andreana Čekić
foto: Dušan Petrović

Sudeći prema reakcijama Čekićeva je sve oduševila, a već u prvih sat vremena od objavljivanja nadmašila apsolutno sva očekivanja i ušla u trending a nižu se i fenomenalne reakcije.

Mnogobrojna ekipa maksimalno se potrudila da Andreana izgleda drugačije i da njenu energiju, s***epil i emociju predstave na najbolji mogući način.

Andreana Čekić
foto: Dušan Petrović

Andreana ne krije koliko je srećna i zadovoljna.

- Nakon mnogo truda, snova i bezbrojnih noći i dana posvećenih stvaranju, prvi deo mog albuma je konačno ugledao svetlost dana! Ovo je moje srce, moja duša, izliveni u svakoj pesmi. Nadam se da će vas dotaknuti, inspirisati i da ćete pronaći deo sebe u nekom stihu. Hvala vam što ste uz mene na ovom putovanju. Ovaj album je više od samo muzike, to je deo mene koji delim s vama. Ono što svi čuvamo negde "ispod kože" je glavni deo nas, koji drugi ne vide, ali mislim da muzikom možemo dočarati mnogo toga - kaže Andreana.

1 / 11 Foto: Dušan Petrović

-Posebno želim da se zahvalim svom producentu i kompozitoru Dejanu Kostiću, koji veruje u mene i koji ulaže mnogo truda i ljubavi u ceo projekat. Hvala gospodinu Draganu Brajoviću Braji na ovakvim tekstovima, gospodinu Mersedu Hadžiću na ogromnoj podršci u svakom smislu, kao i svima koji učestvuju u ovoj realizaciji. Sa posebnom emocijom se zahvaljujem Aleksandru Kerekešu Kekiju i njegovom timu na vizualizaciji i debelim živcima! Trpeli su me stoički u Tajlandu. (smeh) Hvala mom kreatoru i prijatelju Borisu Kargotiću, Dušanu Petroviću i svima koji doprinose da se lepo osećam, da lepo izgledam i da sve funkcioniše. Za kraj želim da se zahvalim svojoj porodici, koju volim najviše na svetu, i naravno mojim momcima iz benda, koji su godinama uz mene. Dok slušate prvi deo albuma, mi već uveliko radimo na drugom delu. Jedva čekam svako druženje sa vama!!! - poručila je pevačica.

Kurir.rs

Bonus video:

02:50

ANDRIANA ČEKIĆ IMA NOVOSTI NA LJUBAVNOM PLANU! Otkrila ko su joj dva omiljena srpska repera: RADO BIH SA NJIMA SNIMILA DUET

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track