ĆERKA CARA I ALEKSANDRE SE TEK RODILA, A UŽIVA KAO KRALJICA! Na bebu dali 10000€, kada čujete šta su sve nakupovali bićete u ŠOKU
Foto: Nenad Kostić, Petar Aleksić, Shutterstock

prelepo

ĆERKA CARA I ALEKSANDRE SE TEK RODILA, A UŽIVA KAO KRALJICA! Na bebu dali 10000€, kada čujete šta su sve nakupovali bićete u ŠOKU

Stars -

Bivša učesnica "Zadruge", Aleksandra Nikolić, ostvarila se u ulozi majke.

Koliko u tome uživa, dokazuju predivni trenuci koje objavljuje na društvenoj mreži Instagram.

Ponosna mama sada je podelila novu fotografiju male Leone, gde vidimo da je drži u naručju. Ipak, njeno lice je sakrila, a ovog puta uslikala je devojčicinu kosu, koje već ima dosta.

Aleksandra Nikolić
foto: Printskrin/Instagram

Aleksandra je inače, pre nego što se porodila, govorila kako željno iščekuje susret sa naslednicom, a kako su mediji pisali, ona je poslednjih meseci potrošila više od 10.000 evra za opremanje sobe i ćerkicinu garderobu.

Naime, buduća majka se tada na svom Instagramu pohvalila kako je sve spremila za dolazak ćerke, te pokazala detalje koje je pripremila za njenu sobu.

Posteljina puder roze boje, karnerići i velike mašne krase krevetac devojčice, te se jasno vidi sa koliko ljubavi je sve pripremala i osmislila.

Posteljina i za krevet koji stoji tik do kreveca je gotovo identična, ali i gnezdo u kome će beba provoditi najviše vremena.

Aleksandra Nikolić
foto: instagram printscreen/filip_car_capo_ck

Ono što je posebno i daje najveću originalnost ovom dečijem kutku jeste natpis "Carica" koji se našao i na jastućiću gnezda, ali i ukrasnoj ogradici u krevecu.

Kurir / Blic / Lazar Stanušić

Bonus video:

05:00

STARS EP287

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track