RADA RADENOVIĆ POTPUNO SLOMLJENA NAKON SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potresla sam se baš, jel mogu da prekinem?
Foto: Printscreen, Marina Lopičić

emotivno

RADA RADENOVIĆ POTPUNO SLOMLJENA NAKON SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potresla sam se baš, jel mogu da prekinem?

Stars -

Voditeljka Bojana Janković večeras je pronađena mrtva u svom stanu. Nezvanično, Hitna pomoć je oko 19 časova konstatovala njenu smrt, o kojoj je obavešteno Više javno tužilaštvo u Beogradu, koje je naredilo obdukciju. Telo poznate voditeljke prevezeno je na Institut za sudsku medicinu u Beogradu.

Hitno se oglasila i Bojanina bivša koleginica Rada Radenović, koja je ostala u šoku kad je saznala za Bojaninu smrt.

- Jako mi je žao, nisam znala, u šoku sam. Kako nisam, ono , baš baš... Je l' mogu da prekinem, potresla sam se baš - izjavila je kratko za medije

Pre toga se oglasio i voditelj Boško Jakovljević.

Bojana Nikolić
foto: Printscreen Facebook

- Sad ste me zatekli. Jedno vreme smo sarađivali, u šoku sam zaista ne znam šta bih vam rekao. To je divna žena, zasita sam u neverici i ne znam šta bih vam rekao u ovom trenutku - bio je vidno uznemiren voditelj za nas.

Bojana Janković je ostavila neizbrisiv pečat na televizijskom ekranu svojim šarmom i profesionalnošću. Njeni prijatelji, kolege i obožavaoci sećaju je se kao voditeljke koja je znala da osvoji publiku svojim šarmom i harizmom. Njena smrt je izazvala veliku tugu među ljudima koji su je poznavali i pratili njen rad. Njena porodica, prijatelji i kolege iz medija iskazuju duboku zahvalnost za sve što je Bojana dala tokom svoje karijere, ostavljajući neizbrisiv trag u srcima mnogih.

Kurir / Pink / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

05:00

STARS EP287

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track