OGLASIO SE FILARI NAKON JAVNOG SUKOBA SA GOCOM TRŽAN: Možda mi lupi ĆUŠKU, ponašamo se..
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

šok

OGLASIO SE FILARI NAKON JAVNOG SUKOBA SA GOCOM TRŽAN: Možda mi lupi ĆUŠKU, ponašamo se..

Stars -

Pevač Filari i pevačica Goca Tržan sreli su se nedavno na jednoj manifestaciji prvi put nakon "Pesme za Evroviziju 2024".

Pevačica tada Filariju nije dala nijedan poen, a tada je između ostalog rekao: " Ne znam da li se ovde radi o ličnom problemu sa mnom, diskriminaciji ili homofobiji?"

Njih dvoje su se potom sreli oči u oči i jedno drugom su rekli šta misle, a Filari se večeras ponovom pojavio na pomenutom festivalu i progovorio o odnosu sa pevačicom.

Goca Tržan
foto: Printscreen

- Nisam je sreo, samo da mi ne uleti slučajno ponovo, ovog puta možda dobijem i neku ćušku. Juče smo imali tonsku probu, svi su bili tu, kad su se ugasile kamere šou se završio, tako da se Goca i ja ponašamo kao da se ne poznajemo, ne pozdravljamo se. Ako pobedi večeras čestitaću svakome ko bude ostvario bilo kakav uspeh na takmičenju - rekao je Filari.

- Meni je samo krivo što je neko to prokomentarisao kao da sam ja homofob i da je to predstavljeno iz tog ugla - kazala je Goca.

Kurir / Blic / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

01:20

SUNČALA SAM SE GOLA SA SVOJIM GEJ PRIJATELJIMA, BILO NAM JE TOP Goca Tržan progovorila o nudizmu i zašto više ne ide na Adu Bojanu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track