BILA ČISTAČICA I RIBALA TOALETE, A DANAS JE VELIKA MUZIČKA ZVEZDA! Priča naše poznate pevačice će vas ostaviti BEZ DAHA
Foto: Dragan Kadić

zanimljivo

BILA ČISTAČICA I RIBALA TOALETE, A DANAS JE VELIKA MUZIČKA ZVEZDA! Priča naše poznate pevačice će vas ostaviti BEZ DAHA

Stars -

Dragica Radosavljević Cakana je jedna od naših najpoznatijih pevačica, ali nije poklela pred trendovima i u skladnju s njima menjala muziku, već je ostala dosledna i verna sebi i svojoj publici.

Naime, ona je jednom prilikom otkrila šta joj je bio prvi posao i priznala kako je to izgledalo.

– Preko Omladinske zadruge sam prvi put radila, sećam se. Sa drugaricom sam čistila mokri čvor. Prvo su nas pitali šta bismo čistile, kao imate i mokri čvor, a mi nismo znale da je to WC. Onda smo prešle na čišćenje gelendera. Mi smo više blejale nego što smo čistile – sa osmehom se prisetila pevačica u emisiji ”Iz profila” i otkrila da je svoj prvi zarađeni novac uložila u renoviranje porodične kuće:

Dragica Radosavljević, Dragica Radosavljević Cakana, Cakana
foto: ana Paunković

– Tada smo renovirali kupatilo, napravili smo pravo kupatilo. Kasnije, kad sam već bila majka kad je bio zemljotres na Kopaoniku, renovirala sam kuću koja je bila oštećena – kazala je Cakana.

Pevačica je priznala i da ne žali da da novac za krpice, te je otkrila da je jednom prilikom kupila patike koje retko ko može sebi da priušti.

– Kupila sam nedavno patike u Njujorku i platila sam ih 1.100 dolara i pitala sam se šta mi je ovo trebalo? Toliko su teške, da je bilo pitanje kada ću ih obuti. Naravno završile su kod moje unuke (smeh) – piznala je Dragica pre par godina u pomenutoj emisiji.

Dragicu Radosavljević Cakanu svakodnevne obaveze vezuju za grad i putovanja, a ona ističe da najviše uživa kada je kod kuće u Sremčici, gde je daleko od gradske gužve.

U vili uglavnom preovladavaju zemljani tonovi, a pevačica nam je rekla da voli da se u svom domu oseća prijatno, pa su joj boje koje je birala kada je reč o nameštaju najviše odgovarale.

Cakana
foto: Marina Lopičić

Priznaje da je odlična kuvarica, a najviše vremena provodi u kuhinji uglavnom vikendom, kada osim glavnog jela sprema i deserte.

Prema njenim rečima najviše joj dolaze prijatelji koje poznaje godinama, ali retko i koleginice, valjda zbog udaljenosti njenog doma od centra grada.

Cakana dodaje da je njeno omiljeno mesto dnevni boravak u kom se nalazi i masažer fotelja gde može da uživa i po nekoliko sati. Pevačica priznaje da joj odgovara da je van Beograda i gradske vreve, a uživanje na svežem vazduhu joj puni baterije.

Kurir / Blic / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

00:42

Cakana progovorila o mužu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track