"NEKO TAKO POSEBAN KAO TI..." Bivši zet Bojane Janković skupio snage i posvetio joj reči koje razaraju dušu, Edin Škorić neutešan
Foto: Dragana Udovičić, Zorana Jevtić

"NEKO TAKO POSEBAN KAO TI..." Bivši zet Bojane Janković skupio snage i posvetio joj reči koje razaraju dušu, Edin Škorić neutešan

Stars -

Voditeljka Bojana Janković koja se proslavila kao TV lice jedne od kultnih emisija "City" na televiziji Pink, pronađena je mrtva, 18. aprila u stanu u Beogradu.

Bojana Janković
foto: Prinitscreen

Od nje su se oprostile mnoge javne ličnosti, a nakon što se juče oglasila njena sestra bliznakinja, sada se oglasio i njen bivši zet, Edin Škorić.

Edin Škorić
foto: Zorana Jevtić

Škorić je uz svoju potresnu objavu, napsiao:

- Teši me misao da neko tako poseban kao ti, nikada neće biti zaboravljen. Moja Boka - napisao je on uz emotikon srca.

Edin Škorić
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Bojanina sestra, Ivana, je na svom Instagram profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju iz detinjstva, a srceparajućim rečima se oprostila od nje.

- Oduvek i zauvek, Ika Boka. Živećeš i dalje srce moje u meni, uklesana u mom srcu, u sećanju, u svakom dahu koji udahnem, tu si. I znam da to znaš, Boko. Svaki zrak sunca ću podeliti sa tobom, svaki osmeh ćeš osetiti i ti, i sve ono što čini ovaj život vrednim. Živećeš u mojoj duši zauvek... Nas dve to znamo - napisala je Ivana.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

06:15

STARS EP286

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track