OSTALA JE NEOSTVARENA ŽELJA: Evo šta je Bojana Janković planirala da uradi, a ovo je organizovala za porodicu
Foto: Dragana Udovičić

Planovi

OSTALA JE NEOSTVARENA ŽELJA: Evo šta je Bojana Janković planirala da uradi, a ovo je organizovala za porodicu

Stars -

Bojana Janković (46), devojačko Nikolić, koja je u petak pronađena mrtva u svom stanu u Beogradu, imala je želju da kupi kuću na moru.

Prerana smrt sprečila ju je u ostvarivanju tog plana.Svoju želju nekadašnja voditeljka kultne Pinkove emisije "Siti", koja ju je proslavila, nedavno je podelila sa svojim bliskim prijateljicama. Nekada veoma poznato televizijsko lice je uveliko planirala i porodični odmor na primorju.

Bojana Janković
foto: Prinitscreen

- Bojana je obožavala lepo vreme, sunce, vodu. Kad nije bila na moru, krstarila je Savom i Dunavom s prijateljem koji je imao svoj brod. Već je planirala gde će s porodicom da otputuje na letnji odmor. Imala je želju da kupi sebi kućicu negde na primorju, blizu plaže, da svako jutro pije kafu na terasi i gleda u more, a nakon doručka da se baci u vodu - priča jedna njena prijateljica i nastavlja:

Bojana Janković
foto: Dragana Udovičić

- Volela je život. Često je porodično putovala po Srbiji, iznajmljivala je kućice koje su u prirodi i uživala. Fotografije s letovanja, gde god bi bila, često je objavljivala na društvenim mrežama. Život i planovi su bili pred njom. Obožavala je Grčku. Volela je njihovu hranu, predele i ljude. Mogla je od kraja maja do kraja novembra da bude na moru. Zato je i maštala da sebi napravi oazu mira, da tamo da uživa u suncu, pesku i slanoj vodi. Uvek mi je govorila: "Eh, samo da mi je kućica na moru i parče peska, nebo je granica." Sada je negde gore odakle nas njena lepota obasjava - kaže prijateljica. Porodica i prijatelji, ali svi koji su Bojanu poznavali, za nju imaju samo reči hvale. Oni su u neverici zbog njenog preranog odlaska.

Bojana Janković
foto: Dragan Kadić

Njen bivši zet, koji je bio u braku s njenom sestrom bliznakinjom Ivanom, odbojkaš Edin Škorić juče se oglasio na društvenim mrežama i Bojani uputio poslednji pozdrav. - Teši me misao da neko tako poseban kao ti nikada neće biti zaboravljen. Moja Boka - napisao je on uz emotikon srca i njenu crnobelu fotografiju. Bojanina sestra Ivana je na svom Instagram profilu dan ranije objavila njihovu zajedničku fotografiju iz detinjstva i srceparajućim rečima se oprostila od nje, kao i brojni prijatelji i kolege.

Ognjen Janković, Bojana Janković
foto: Dragan Kadić

Bojana je 15 godina bila u braku sa Ognjenom Jankovićem, članom muzičke grupe Beogradski sindikat. Vreme i mesto sahrane voditeljke još uvek nisu poznati.

Bonus video:

01:02

Beba iz grupe Bit Strit stigla na pomen Ksenije Pajćin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track