"KAŽU MI DA SAM SELJANKA" Stan naše spisateljice pun UMETNIČKIH SLIKA i KRISTALA, nema čega nema, a sve posloženo po feng šuiju

"KAŽU MI DA SAM SELJANKA" Stan naše spisateljice pun UMETNIČKIH SLIKA i KRISTALA, nema čega nema, a sve posloženo po feng šuiju

Stars -

Poznata spisateljica i voditeljka Jasmina Anai otkrila je jednom prilikom da najviše voli da večeri provodi sama u miru svog stana.

U užurbanoj vrevi Čubure, ušuškan među zelenilom i okrenut ka dvorištu, nalazi se stan Jasmine Raketić, spisateljice i voditeljke - poznatije pod umetničkim imenom Jasmina Ana.

Provokativna književnica najviše vremena provodi u dnevnu sobu.

- To mi je i dnevna i radna soba. Mada najviše radim i pišem u spavaćoj sobi, u krevetu. Tu mi uvek nadolazi inspiracija - iskrena je bila Jasmina, koja je kratko bila i učesnica "Zadruge 7 - Elite", te dodala da večeri uglavnom provodi u svom domu.

- Večeri uglavnom volim da provodim sama kod kuće. Ja sam kućni tip.

Na zidovima Jasmininog stana nalaze se mnogobrojne nagrade koje je osvojila za romane, ali i umetnička dela.

- Volim umetničke slike i kristal. Kažu da sam seljanka jer volim kristal, ali on meni ne služi kao ukras. Verujem i u feng šui, a kristal je deo njega, označava nešto novo i napredak - rekla je tom prilikom spisateljica, koja je dom ukrasila i svojim delima.

- Ovo se zove ekstremni egzibicionizam, moja polica sa knjigama. Trudim se da moje knjige ne nestanu. Najviše me nerviraju oni slepci od pisaca koji nemaju svoje knjige - kazala nam je ona.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

00:17

BEŽIIII, UBIĆU DETE! Voditeljka Pinka umalo da pregazi mališana sankama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track