LEPA BRENA PODELILA RADOSNE VESTI! Ne krije sreću zbog onoga što je Filip Živojinović uradio za nju: On je alfa i omega!
Foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

to je osvojilo njeno srce

LEPA BRENA PODELILA RADOSNE VESTI! Ne krije sreću zbog onoga što je Filip Živojinović uradio za nju: On je alfa i omega!

Stars -

Muzička zvezda Lepa Brena spektakularnim solističkim koncertom u olimpijskoj dvorani Zetra u Sarajevu pre dva dana otpočela je svoju dugoočekivanu regionalnu koncertnu turneju "Imam pesmu da vam pevam", a potom je, nikad emotivnija, utiske sumirala sa pripadnicima sedme sile.

Lepa Brena je u nekoliko navrata pustila suze nasred bine, što nije očekivala, budući da je pre koncerta, kako kaže, "zaključala suze".

Lepa Brena
foto: Ata images

- Pokušala sam da... Zaključala sam suze. Međutim, kada je došla pesma "Zar je važno dal' se peva ili pjeva", "Poželi sreću drugima", "Ti nisi ti više" je nešto što me vezuje za neku moju mladost, neko moje detinjstvo, nešto što smo proveli zajedno. Desilo se to da je bilo zaista emotivno - objasnila je Brena novinarima, a potom objasnila zbog čega na svojim koncertima, pored mnoštva svojih hitova, peva i sevdalinke.

Lepa Brena
foto: ATA Images

- Ja imam dovoljno godina da mogu da razumem taj sevdah. Sevdalinke je nekada pevala moja majka, u našoj kući se jako poštovao i voleo sevdah. Ako sam nešto naučila da pevam, naučila sam da pevam sevdalinke, od moje majke - rekla je ona u "Premijeri".

Filip Živojinović, Aleksandra Prijović
foto: Nemanja Nikolić

Brena će uskoro svoju publiku obradovati novom pesmom koju je za nju uradio njen pastorak Filip Živojinović, suprug folk zvezde Aleksandre Prijović.

- Tu pesmu je napisao Filip, koji je alfa i omega kao producent Aleksandrine turneje. Zaista je napravio jednu pesmu koja je tako osvojila moje srce da se iskreno nadam, evo, posle Zetre, potrudiću se da je snimim u ime svih žena, ne samo na Balkanu već u čitavom svetu. Nadam se da će ta pesma zaista da osvoji srce svih naših dama - najavila je Lepa Brena.

Kurir.rs/pink

Bonus video:

06:54

STARS EP290

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track