OD KRAHA BRAKA NIKAD SE NIJE OPORAVILA! Ovaj hrvatski milioner bio je muž Nine Badrić, danas je oženjen ovom lepoticom
Foto: Printscreen/Instagram

OD KRAHA BRAKA NIKAD SE NIJE OPORAVILA! Ovaj hrvatski milioner bio je muž Nine Badrić, danas je oženjen ovom lepoticom

Stars -

Pevačica Nina Badrić već dugo sa javnošću nije podelila detalje svog emotivnog statusa. Svoj privatni život čuva za sebe, a jedna od retkih veza za koje je javnost saznala, bila je ona sa biznismenom Bernardom Krasnićem, koja se završila brakom.

Naime, bivši muž Nine Badrić, tada je bio njen partner čak 12 godina, a 2003. zaprosio ju je u Dubrovniku. Svadbu su organizovali za 180 zvanica, pred kojima su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav.

Ipak, brak je završio krahom, a Nina nikada o tome u javnosti nije želela da govori. Svoju intimu sačuvala je za sebe, dok se bivši muž Nine Badrić ubrzo ponovo oženio. Naime, Bernard je danas u srećnom braku sa lepom Laticom Ivanišević, koja mu je podarila dvoje dece.

Nina Badrić
foto: Printskrin/Instagram

- Verujem u susret dvoje ljudi, u susret nekih srodnih duša. Moram priznati da ja to do sada nisam doživela, nikakav susret koji bi mene promenio, znala bih da je to taj. Nešto što bi mi bilo konačno, što samo znači da ću ga doživeti. Ja se tome radujem, pa makar i sa sedamdeset - govorila je za domaće medije, svojevremeno Nina.

kurir.rs/story.rs/preno I. L.

Bonus video:

02:40

GDE SU TI MANGUPI, DA IH NAPOKON SRETNEM? Nina Badrić oduševila koncertom u Srbiji POGLEDAJTE NJEN NOV FENOMENALAN STAJLING

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track