KRISTINA RADENKOVIĆ KRIJE ROĐENU SESTRU" Marina je 4 godine mlađa od voditeljke Slagalice, a evo kako moćno izgleda
Foto: RTS promo

KRISTINA RADENKOVIĆ KRIJE ROĐENU SESTRU" Marina je 4 godine mlađa od voditeljke Slagalice, a evo kako moćno izgleda

Stars -

Kristina Radenković,voditeljka RTS-a i kvizova "Slagalica" i "Stigni me ako znaš", godinama je u žiži interesovanja javnosti. Ona ima četiri godine mlađu sestru Marinu, koju nikada ne viđamo.

Kristinina sestra ne bavi se javnim poslom, te je isticanje u javnosti nimalo ne zanima. Radenkovićeva je samo jednom pokazala kako njena sestra izgleda, a mnogi su bili oduševljeni time koliko sestre liče.

Kristina Radenković, sestra
foto: Printscreen

Kristina je, podsetimo, pohađala srednju školu i postala član francuske dramske sekcije, gde je počela da pohađa glumačku radionicu kod Milana Pletela Plendžea, a to iskustvo je značajno uticalo na njenu odluku da se bavi glumom.

Kristina je diplomirala sa ocenom 9,2

Turizam je prvobitno upisala na Prirodno-matematičkom fakultetu u rodnom gradu na insistiranje majke. Nakon završene prve godine, promenila je mišljenje i prešla na Akademiju umetnosti u istom gradu.

Diplomirala je u klasi Bore Draškovića sa prosečnom ocenom 9,22. Od 2006. do 2009. godine bila je stalni član Narodnog pozorišta u Somboru. Voditeljka je kviza "Slagalica" od 2012. godine, a marta 2020. godine dobila je angažman u kvizu "Uhvati me ako znaš".

kurir.rs/blic/Preneo I.L.

Bonus video:

00:17

BEŽIIII, UBIĆU DETE! Voditeljka Pinka umalo da pregazi mališana sankama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track