ODRŽAN POMEN VIDOJU RISTOVIĆU BEZ UDOVICE NIKOLINE PIŠEK: Miša Grof sa suprugom obeležio dvogodišnjicu smrti sinu
Foto: Kurir/A.J.Panić, Aleksandar Jovanović Cile

ODRŽAN POMEN VIDOJU RISTOVIĆU BEZ UDOVICE NIKOLINE PIŠEK: Miša Grof sa suprugom obeležio dvogodišnjicu smrti sinu

Stars -

Vidoje Ristović, istoričar umetnosti, preminuo je od posledica prestanka rada srca 8. maja pre dve godine, a danas su mu njegovi roditelji obeležili pomen. Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, Vidojev otac danas na Novom groblju gde su položili cveće i uplalili sveće na spomeniku svog sina.

Vidojevi roditelji odlučili su da danas obeleže dve godine od smrti sina verovatno jer je sledećeg vikenda Vaskrs, a Nikolina Pišek nije prisustvovala pomenu.

Miša Grof, Nikolina Pišek
foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić

S obzrom na to da su Nikolina i Vidojevi roditelji u lošim odnosima nije iznenađujuće što se nisu zajedno pojavili na groblju.

Podsećanja radi Vidoje je preminuo, navodno, na stolu za masažu u jednom stanu. Kako je kasnije izjavio Ristovićev otac, nepoznata žena ga je pozvala 8. maja ujutru i saopštila mu da mu je sin preminuo.

Vidoje Ristović
foto: Damir Dervišagić, Nenad Kostić

- Naša tuga za sinom je neizmerna, srce nam se cepa! Nije ni primereno ni da se drugi a kamo li ja bavim temama koje su toliko prizemne i sramotne u momentu kada nas je napustilo mlado i divno biće. Moram da kažem da moj sin nije umro tokom odnosa. Danas su mi stigli nalazi obdukcije. Do smrti je došlo uspred respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića - rekao je sa tugom u glasu Miša Grof tada.

Vidoje je za sobom ostavio ćerke Mateu iz prvog braka i Sofiju Unu koju je dobio sa Nikolinom Pišek. Nakon njegove smrti, Nikolina je vodila medijski rat sa svekrom oko imovine za koju je tvrdila da pokušavaju da otuđe.

kurir.rs/informer/preneo I.L.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track