PAPARACO! SVEŽE RAZVEDEN ĐURA PALICA ISPIJA KAFICU: Glumac uživa u lepom vremenu u strogom centru BG, a evo ko mu pravi društvo
Foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

PAPARACO! SVEŽE RAZVEDEN ĐURA PALICA ISPIJA KAFICU: Glumac uživa u lepom vremenu u strogom centru BG, a evo ko mu pravi društvo

Stars -

Glumca Branka Babovića, koji je u narodu poznat po liku Đura Palice iz Kursadžija, kog je tumačio, naš paparaco uhvatio je kako ispija kaficu u centru grada. Naime, Đura Palica, koji je sve iznenadio priznjem da se razveo, iskoristi o je lepo nedeljno prepodne za druženje sa prijateljima.

Branko Babović
foto: Petar Aleksić

Dok su maratonci trčali ulicama glavnog grada, glumac je uživao u razgovoru s prijateljem.

Podsetimo, glumac je jednom prilikom gostovao u emisji "Divan šou" kod voditelja Ivana Gajića, kada je komentarisao situaciju u kojoj je izgubio ulogu jer nije hteo da obrije brkove.

Branko Babović
foto: Petar Aleksić

- To je tačno, u pitanju je bila serija, to je bilo pre 15 godina. Doduše, jedan film mi je opao skoro, imao sam divnu ulogu i dobar je film. Savo Radunović producent kaže da nismo odavno radili i da imam lepu ulogu da vozim autobus pun dece - otkrio je glumac.

- Rekao sam mu ko da vozi autobus, ne želim to ja, pobiću i decu i sve njih. Kaže on da ću naučiti za 15 minuta, ali nisam hteo. Na kraju, koliko znam, Jezdić je uzeo tu ulogu. Neke druge stvari utiču, ja ne volim automobile, ne vozim. Smatram da je odluka bila dobra.

Bonus video:

01:51

ODBIO ULOGU JER SU HTELI DA OBRIJE BRKOVE! Đuro Palica šokirao: Posle su hteli da budem vozač autobusa, HTEO SAM DA IH POBIJEM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track